Nigdy wcześniej nie zauważyła, że jej rany goją się błyskawicznie (widocznie nigdy nie skaleczyła się nawet nożem przy krojeniu chleba, choć służy w armii...), że nie musi jeść, ani oddychać... Booker zdradził, w nadziei, że Merrick odkryje na czym polega tajemnica ich nieśmiertelności i "będą mogli to zakończyć". Czyli pragnie śmierci. A próbował odciąć sobie łeb? Czyżby im odrastały po ucięciu? Jak kosmitom na "Facetach w czerni"? ;-) A co z wysadzeniem w powietrze dynamitem? Z każdego urwanego członka odrasta nowa postać? ;-) Zaprawiona w bojach Andy, która "wie o zabijaniu więcej niż całe armie" nie potrafi odróżnić nienaładowanej broni po wadze, choć taki magazynek waży lekko 1/3 kg, a trzyma ją na otwartej, wyciągniętej dłoni...Takich bzdur i nielogiczności jest w tym filmie bez liku. Za to są obowiązkowo przedstawiciele wszystkich ras i orientacji seksualnych. Po pół godzinie zatrzymałem emisję i spojrzałem kto to reżyserował. Bingo. To tak samo jak jadąc autem widzę dziwnie zachowujący się samochód przed sobą i już jestem na 90% pewny, że prowadzi go kobieta...