PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843004}
6,0 34 tys. ocen
6,0 10 1 34105
5,0 31 krytyków
The Old Guard
powrót do forum filmu The Old Guard

Nigdy wcześniej nie zauważyła, że jej rany goją się błyskawicznie (widocznie nigdy nie skaleczyła się nawet nożem przy krojeniu chleba, choć służy w armii...), że nie musi jeść, ani oddychać... Booker zdradził, w nadziei, że Merrick odkryje na czym polega tajemnica ich nieśmiertelności i "będą mogli to zakończyć". Czyli pragnie śmierci. A próbował odciąć sobie łeb? Czyżby im odrastały po ucięciu? Jak kosmitom na "Facetach w czerni"? ;-) A co z wysadzeniem w powietrze dynamitem? Z każdego urwanego członka odrasta nowa postać? ;-)           Zaprawiona w bojach Andy, która "wie o zabijaniu więcej niż całe armie" nie potrafi odróżnić nienaładowanej broni po wadze, choć taki magazynek waży lekko 1/3 kg, a trzyma ją na otwartej, wyciągniętej dłoni...Takich bzdur i nielogiczności jest w tym filmie bez liku. Za to są obowiązkowo przedstawiciele wszystkich ras i orientacji seksualnych. Po pół godzinie zatrzymałem emisję i spojrzałem kto to reżyserował. Bingo. To tak samo jak jadąc autem widzę dziwnie zachowujący się samochód przed sobą i już jestem na 90% pewny, że prowadzi go kobieta...