PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648940}

The Raid 2: Infiltracja

Serbuan maut 2: Berandal
2014
7,1 14 tys. ocen
7,1 10 1 14392
7,9 25 krytyków
The Raid 2: Infiltracja
powrót do forum filmu The Raid 2: Infiltracja

Cz. 1 jednak lepsza.. Była bardziej treściwa, tj. od samego początku do końca akcja akcja i jeszcze raz akcja(tylko szkoda, że nie była tak samo ładnie brutalna jak cz. 2).Tutaj także jej nie brakowało lecz pomiędzy nimi były według mnie nie potrzebne wstawki jak np scena w klubie gdzie dziwka obrywa reprymendę za to że wtrąciła swoje trzy grosze. Wracając zaś do akcji. Jak już się działo to działo się konkretnie i o wiele bardziej brutalnie. Momentami zwłaszcza już pod finał ten film przypominał mi film "Obrońca" z Tonym Jaa.
Gdyby trwał tak te 40 min krócej byłoby wręcz zajebiście. A tak jest ładna burda, a za chwilę pogawędki które aż chce się przewinąć.

Wracając do Tony Jaa. Ciekawy jestem jak zaprezentuje się w "Raid 3" :)
Ogólnie "Raid 2" dostałby ode mnie ocenę 7 właśnie za te niektóre jak dla mnie nie potrzebne sceny ale w ostateczności daje 8. Akcja z młotkami i finałowa walka :)

ocenił(a) film na 10
adas_tcz_filmweb

Tony ja ma być w raid 3 ?? 0,0

ocenił(a) film na 8
nea_filmweb

Na imdb znajduje się wymieniony w obsadzie.

ocenił(a) film na 10
adas_tcz_filmweb

WOW ;d oj będzie OGIEŃ :) BEDZIE GRUBO ! :D

ocenił(a) film na 8
nea_filmweb

Oj żeby tylko.nie taki ogień jak w Protector 2 :) jedno jest pewne - nudno nie będzie

ocenił(a) film na 10
adas_tcz_filmweb

hahaha nie , to nie ta liga ;d , przecież to będzie dalej ekipa z raid 1 -2 także nie mamy się co bać xD nie będzie skuterów , wykorzystają tonego w 100% tak że dopiero nam szczena spadnie ;d

ocenił(a) film na 8
nea_filmweb

Nie pozostaje nic innego jak czekać.

A tutaj oczywiście amerykańce muszą wtrącić swoje 3 centy

http://www.filmweb.pl/news/Poczekamy+d%C5%82u%C5%BCej+na+ameryka%C5%84ski+%22Rai d%22-105214.

ocenił(a) film na 10
adas_tcz_filmweb

haha ta obsada ... niech daruję sobie , mają godzilla , transformersy - Pacific Rim ale z kinem typu raid te walki są nie do podrobienia , to będzie tak jak remake 13 dzielnicy , z RIP Paul Walkerem ... BEZ SENSU = wyszło i tak 10x gorzej.

ocenił(a) film na 8
nea_filmweb

Zgadzam się w 100%. I tak wszystko lrawie odwalaliby dublerzy. Zaś co do amerykańskiej 13 dzielnicy to całe szczęcie, że do kina na to nie poszedłem. Ocena 3.