Wygląda na to, że kontynuacja idealna, przebijająca pierwszą część we wszystkich aspektach. Recenzenci chwalą za świetnie zrealizowane sekwencje walk (tu nie ma zaskoczenia) a także pewien pościg. Bardzo fajnie wykreowanych nowych postaci : Hammer girl i Baseball bat man. Ogółem nadal brutalnie, widowiskowo, z kamerą szalejącą i ukazującą ciekawe ujęcia. Film dłuższy od jedynki o prawie 50 minut !!
Będzie się działo :)
Hej , nie wiesz kiedy trafią do nas pierwsze piraty Xvid bo chyba ts nie będzie , tylko odrazu dobra kopia jak było w przypadku jedynki ?
debila masz w rodzinie który cię nie wychował i prosił bym byś do niego to zachował te szczeniackie zachowanie , odrazu napisz na pw adres a nie rżnij bohaterka ciota ;)
Odwołuję się do tego że oceniasz filmy których nie widziałeś. Poza tym połowa Twoich postów jest debilna.
Chcesz adres? Cipki, obok Poronina
Pytanie o to, kiedy trafią do nas pierwsze piraty jest zaiste debilne:) Pytanie niczym do direktora internetu:)
95% na RT obecnie (20/1)?? O kurka, będzie grubo !! Takie filmy akcji to ja chcę oglądać...