PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648940}

The Raid 2: Infiltracja

Serbuan maut 2: Berandal
2014
7,1 14 tys. ocen
7,1 10 1 14392
7,9 25 krytyków
The Raid 2: Infiltracja
powrót do forum filmu The Raid 2: Infiltracja

Rozczarowanie jak ch*j

użytkownik usunięty

Frajernia na forum wypisuje same ochy i achy na temat scen walk, więc myślę sobie "obejrzymy".
No to obejrzałem i jak zwykle to samo co w każdej innej kopance,(20 typów walczy z jednym typem i
oczywiście nie rzucają się na niego na raz tylko po kolei dają sobie obić ryja, schemat wałkowany
miliony razy od początku kina akcji, a tutaj pojawia się w co drugiej scenie...) tylko trochę bardziej
krwawe i zamiast Jankesów (z klasą jak zwykle) mamy indonezyjczyków (ze śmiesznymi buziami, na
które i tak nie da się patrzeć przy zachowaniu powagi). 4/10, nic więcej.

A nawet 3/10 za te gówniane wschodnie sztuki walk (wuszu i coś tam jeszcze), o których sobie poczytałem przy okazji oglądania filmu :D

ocenił(a) film na 8

nie klnij ciołku. Nie jesteś u siebie na wsi ,tylko na przyzwoitym portalu pełnym inteligentnych i wykształconych ludzi.

użytkownik usunięty
HRA

zamknij ryj, cwelu

ocenił(a) film na 8

Jest panicz niegrzeczny.Niechże się panicz opamięta i nie zachowuje jak agresywny gej bo stanie się panicz pośmiewiskiem Filmwebu.

Pozdrawiam serdecznie

użytkownik usunięty
HRA

twoja matka to gej

(odpisałbym już wczoraj, ale przez limity nie mogę)

ocenił(a) film na 8

zachowujesz się jak zakompleksiony chłopiec, któreme tatuś w dzieciństwie do wanny wchodził. Skończ już z tym gejowaniem bo to niesmaczne.

pozdrawiam serdecznie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem