PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648940}

The Raid 2: Infiltracja

Serbuan maut 2: Berandal
2014
7,1 14 tys. ocen
7,1 10 1 14392
7,9 25 krytyków
The Raid 2: Infiltracja
powrót do forum filmu The Raid 2: Infiltracja

czy rama pracowal dla policji czy byl tajniakim czy tylko wtyka policji i za co poszedl siedziec ,
prawdziwa odsiadka , czy za wymyslone pzrewinienie, bo cos mowil ze jakiesgos polityka zabil czy
cos? do tego jesli pracowal dla policji kim dla niej byl; ani razu nie pomogla mu , i jak na koncu
jechal po niego komisarz , on zginal , czy ten caly gota zabil go , bo domyslam sie ze proponowal
mu przylaczenie sie on powiedzial nie

i taka dygresja jak syn banguga go morduje wraz z jego przestepczym gangiem , jak to mozliwe ze
tak łatwo wszedl do siedziby swojego ojca z obcymi typami , gdzie ochrona i jakas osobista
gwardia bossa

ocenił(a) film na 9
roger19855

przeciez na te wszytkie pytania masz odpowiedz w filmie
i skad mamy wiedziec czy Rama zginal czy nie :)

rambizzi

co z tego ze mam odp w fiilmie , nie ogladalemz mega uwaga bo nie bylem sam , wiec dlatego pytam, a koncowa akcja wg mnie wskazuje na to ze go zabili

ocenił(a) film na 9
roger19855

to proponuje ci obejrzec jeszcze raz obejrzec i sie skupic :)

roger19855

Pamiętaj, że Japończycy z końcówki mieli cele zbieżne z celami Ramy. Dlatego jest mało prawdopodobnym, że go zabili, szczególnie, że nie podpadł im w żaden sposób!

ocenił(a) film na 8
roger19855

Tam w końcowej akcji nic nie wygląda na to, żeby go zabili. Poza tym ma być cześć trzecia gdzie również ma zagrać wiec raczej ujdzie z tego żywy.

roger19855

-nie zabił,tylko pobił syna polityka,że ten został kaleką i dostał za to 3 lata.
-o tym,że jest policjantem wiedział tylko Bunawar i jego zaufani ludzie,gdyż Rama oficjalnie zginął,jak reszta policjantów z 1 częśći.
-Rama na pewno nie ginie,bo po twarzy Keiichiego syna Goto widać podziw dla Ramy,że sam jeden wszystkich załatwił.Zresztą Rama mówi na koncu słowa ,,nie... skonczyłem''-pewnie wypowiedział te słowa na propozycję przyłączenia się do Goto.
A co do ,,obcych typów''zanim wchodzą do Banguna słychać zza drzwi hałasy i jęki ludzkie,więc tu nie ma mowy o żadnej dygresji.

pawelk1504

nie widzialem 1 , czyli caly szef bunowar wiedzial ze rama jest policjantem , mysallem ze tylko eko wiedzial , a pozatym, komisarz wprowadzil go tam zeby rozwaizac sparwe korupcji wsrod policji, wiec jakis pozytyw miala z niego mafia majac tajniaka usiebie , jak z policja nie rywalizowali ? i dlaczego uco przylaczyl sie do bejo , co ten mu obiecal ,

ocenił(a) film na 9
roger19855

hahahaha ty cjuba wogole tego filmu nie widziales skoro zadajesz takie oczywsite pytania

ocenił(a) film na 5
rambizzi

Cały film to shit, bzdura do kwadratu, lipa straszna, sam na setki, bez zmęczenia, niespożyta energia, bloki przewidują ciosy :D

ocenił(a) film na 8
baraqs

A jak w matriksie Neło bije setkę Smisów to jest ok? :D

rambizzi

troll wyjaz z tematu udzielaj sie z matka w nocy

roger19855

Oglądałeś w ogóle film,bo wg mnie to tylko trailer,lub gdzieś streszczenie przeczytałeś?Albo kompletnie nie zrozumiałeś filmu!

ocenił(a) film na 8
roger19855

Na końcu Goto pyta się czy zagra w 3 części a Rama odpowiada, że "nie, skończyłem"