czy rama pracowal dla policji czy byl tajniakim czy tylko wtyka policji i za co poszedl siedziec ,
prawdziwa odsiadka , czy za wymyslone pzrewinienie, bo cos mowil ze jakiesgos polityka zabil czy
cos? do tego jesli pracowal dla policji kim dla niej byl; ani razu nie pomogla mu , i jak na koncu
jechal po niego komisarz , on zginal , czy ten caly gota zabil go , bo domyslam sie ze proponowal
mu przylaczenie sie on powiedzial nie
i taka dygresja jak syn banguga go morduje wraz z jego przestepczym gangiem , jak to mozliwe ze
tak łatwo wszedl do siedziby swojego ojca z obcymi typami , gdzie ochrona i jakas osobista
gwardia bossa
przeciez na te wszytkie pytania masz odpowiedz w filmie
i skad mamy wiedziec czy Rama zginal czy nie :)
co z tego ze mam odp w fiilmie , nie ogladalemz mega uwaga bo nie bylem sam , wiec dlatego pytam, a koncowa akcja wg mnie wskazuje na to ze go zabili
Pamiętaj, że Japończycy z końcówki mieli cele zbieżne z celami Ramy. Dlatego jest mało prawdopodobnym, że go zabili, szczególnie, że nie podpadł im w żaden sposób!
Tam w końcowej akcji nic nie wygląda na to, żeby go zabili. Poza tym ma być cześć trzecia gdzie również ma zagrać wiec raczej ujdzie z tego żywy.
-nie zabił,tylko pobił syna polityka,że ten został kaleką i dostał za to 3 lata.
-o tym,że jest policjantem wiedział tylko Bunawar i jego zaufani ludzie,gdyż Rama oficjalnie zginął,jak reszta policjantów z 1 częśći.
-Rama na pewno nie ginie,bo po twarzy Keiichiego syna Goto widać podziw dla Ramy,że sam jeden wszystkich załatwił.Zresztą Rama mówi na koncu słowa ,,nie... skonczyłem''-pewnie wypowiedział te słowa na propozycję przyłączenia się do Goto.
A co do ,,obcych typów''zanim wchodzą do Banguna słychać zza drzwi hałasy i jęki ludzkie,więc tu nie ma mowy o żadnej dygresji.
nie widzialem 1 , czyli caly szef bunowar wiedzial ze rama jest policjantem , mysallem ze tylko eko wiedzial , a pozatym, komisarz wprowadzil go tam zeby rozwaizac sparwe korupcji wsrod policji, wiec jakis pozytyw miala z niego mafia majac tajniaka usiebie , jak z policja nie rywalizowali ? i dlaczego uco przylaczyl sie do bejo , co ten mu obiecal ,
hahahaha ty cjuba wogole tego filmu nie widziales skoro zadajesz takie oczywsite pytania
Cały film to shit, bzdura do kwadratu, lipa straszna, sam na setki, bez zmęczenia, niespożyta energia, bloki przewidują ciosy :D
Oglądałeś w ogóle film,bo wg mnie to tylko trailer,lub gdzieś streszczenie przeczytałeś?Albo kompletnie nie zrozumiałeś filmu!