PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35066}
6,2 8,4 tys. ocen
6,2 10 1 8449
5,0 5 krytyków
The Ring - Krąg 2
powrót do forum filmu The Ring - Krąg 2

Niedawno mielismy pierwsza czesc Ringu w TVP, teraz bedzie druga czesc, a niedlugo bedzie tez Ring 0 Bardzo dobrze sie sklada. Mam okazje obejrze cala serie tego japonskiego horroru :P

Gh0st

szczerze to nie sądzę ze tvp zafunduje nam "the ring 0" jeśli tak bedzie zaczne płacić abonament ;p

Leon_B_Fink

Zafunduje :) W Teleświecie na przyszły tydzień jest napisane :P

Gh0st

A nie wiecie czy TVP2 zamierza puścić jeszcze inne, azjatyckie horrrory? Byłoby świetnie!

Dream

Horrory moze tak ale czy azjatyckie? Wczesniej przed Ringiem był Cube, więc...

Dream

wytumaczcie mi cos prosze ogladalam the ring 2 ale fragmentami i nie wiem kim byl ten gosc ktory ogladal plyte z ta dziewczyna z wywiadem i stopniowo kadrowal go az w twazy tej dziewczyny pokazala sie patrzaca na niego twarz sadako , kim wogle byla ta dziewczyna( ta z filmu nie ze studni:)) i kim on był na koncu pokazana jest scena w ktorej on siedzi w szpitalu przychodzi pielengniarka robi mu zdjecie wychodzi patrzy przerazona na zdecie, a ten gosc nagle obraca sie a za nim stoi ta laska z filmu( nie sadako ) hmmi co sie stalo z rodzicami małego....dlaczego on mial zdolnosci paranormalne wersja japonska znacznie odbiegala od amerykanskiej dlatego niemoge jakos tych faktow z niczym skojarzyc...:\