to jest totalne gówno!! to ma byc horror chyba komedia i to kiepska troche
Nawet nie mam siły z tobą polemizować człowieku...Może odpowiem cytując klasyka: "Co ty k...a wiesz o horrorach"? Takie komentarze to porażka, po co sie kompromitujesz i to piszesz w ogóle?
Co ty pieprzysz czegewara. Ten film to gowno jakich mało, tak samo jak wszystkie inne horrory produkcji japońskiej. Nie trzeba byćAjnsztajnem, żeby to wiedzieć. Amerykańska wersja to oczywiście co innego - bardzo fajna i straszna jest, ale to phi - koń by się uśmiał...
amerykańska wersja może lizać palce japońskiej
ludzie wy się na filmach nie znacie
dokładnie . japończycy umieją robić horroy . a gościu to jest klasyka jak sie nie znasz nie nasz problem xd
1.twoja prowokacja jest nieudana
2. amerykanie mogą się przy tym schować, oni zrobili z tego idealnego Azjatyckiego filmu (typowego dla Azji) straszną bajeczkę o długowłosej dziewczynce dla 13-stolatków nie dbając przy tym o klimat tylko o sceny, w których można się przestraszyć lub podszkoczyć - poprostu amerykanie sobie nie poradzili i zrobili z tego straszną historję dla nastolatków...amerykanie równie dobrze mogli go nakręcić telefonem komórkowym włączając tylko przy tym tryb czarno biały. Azjaci zadbali o klimat. jeżeli wolisz amerykańskie szmiry typu hostel i piła to pocwaniakuj na epulsie z 12-latkami.
Do autora/autorki
Gówno to na tobie rozmazali, takie trolle jak ty mnie doprowadzają do białej gorączki, co to ma być za komedia jak nie ma ani jednej śmiesznej sceny, chyba że rodzice cie nie nauczyli tolerancji i śmiejesz się z japońców. A w ogóle to co taki troll może wiedzieć o horrorach? Taki pokemon co zwierzęta męczy (avatar).
Sory za odpowiadanie na stare posty ale jak widzę coś takiego to mnie krew zalewa.