no wiec tak:P ogladalem wersje amerykanskie obydwu czesci ring juz dawno temu.Bardzo mi sie podobaly. Ludzie pisali na forach inte.. ze wersja japonska niema szans i wogule jest slabsza od wersji usa dlatego nawet tego filmu niechcialo mi sie sciagac(zalatwiac) bo po co :] wczoraj w programie zobaczylem wersje jap ringu na tvp2 co mnie bardzo ucieszylo. Nastala godz 23:30 myslalem sobie po cichu czy to nie aby strata czasu gdyz film widzialem i bedzie przewidywalny ale nie! zaczyna sie film ja leze w wyrku sam w pokoju i co?? po 30 min mialem dosc !!Dlaczego???!!!!bo strasznie sie balem :] na jednej scence niewiedzialem co mam robic bylem sparalizowany caly spocony no i sie balem juz bylo tak mocno ze probowalem wstac i z zamknietymi oczami podejsc do tv i go wylaczyc po czym w mozgu roily mi sie mysli ze to tel powinienem wylanczyc zrobilem obie czynnosci z zamknietymi oczami i szybko cyk do wyrka!! goraco w piz...w tym wyrze a ja na maksa koldrom przykryty niemoglem sie ogarnac do godz 4 @:D:Z:D dzis rano gdy to pisze jestem wyluzowany i wogule niewystraszony ale niema bata zalatwiam full version na pc ktora bede oglodac o godz 13:D:D wrazenia pozostaly i to mnie sklonilo do napisania tegop posta:DD poprostu moge okreslic jednym slowem te wersje jap!!!RYSA NA MOZGU 4EVER