7,0 44 tys. ocen
7,0 10 1 43725
6,2 16 krytyków
The Ring - Krąg
powrót do forum filmu The Ring - Krąg

Po czym wnioskuję? Ano po tym, że oglądałem go o 1 w nocy w gronie 9 osób (4 dz., 5ch.), które po seansie miało miny, jakby ich chłosta czekała. Dziewczyny były na mnie złe, że nie usną, chłopaki (też u nich widziałem strach w oczach) byli na mnie źli, bo dziewczyny mają doła - byłem klasycznym kozłem ofiarnym. No ale po paru piwkach wróciła ochota do życia - całe szczęście, bo bym chodził napiętnowany.
Jeśli chodzi o sam film, to najlepsze co w nim jest, to klimat - potrafi przyprawić o dreszcze. Fabuła też całkiem przypadł mi do gustu - jest dosyć rozbudowana i zaskakująca (jak na horror) a muzyka jest zrobiona po prostu perfekcyjnie.
Chciałem dać temu filmowi coś między 8 a 9 ale stwierdziłem, że skoro towarzystwo zostało nastraszone, to chyba należy mu się takie naciągane 9.5/10.

opoz

No to piękny był wieczorek, nie ma co! Ja oglądałam film w kinie kilka lat temu i odtąd żadne horrory o demonach i duchach nie wchodzą w rachubę w repertuarze!!! Dotąd mam lekką niestrawność na samo wspomnienie. BRRRRR!