Moze widzieliscie wersje na DVD?? po obejrzeniu wersji japonskiej na DVD nie schizowalem sie zbytnio, lecz gdy po filmie wszedłem do głównego menu zobaczyłem opcje "sadaku movie" albo cos w tym stylu, gdy to wlaczylem moim oczom ukazał sie filmik który zabijał, dokjładnie ten sam co ogladaly ofiary nagle przeszly mnie ciarki i do teraz chodze zeschizowany w sumie zostalo mi 7 dni heh za tydzien w poniedzialek umre;P jak nie umre to o tym napisze:)
To prawdziwa perełka tego wydania dvd :) W The Ring - wersji amerykańskiej, przeklety film jest w menu w postaci ukrytego dodatku - trzeba nacisnąć play gdy strzałka z menu głównego zniknie.To co sie wtedy pokaże to.... kto nie widział niech zobaczy!
o tak... ja ogladalam sadako video razem z kolezankami, po ciemku. Gdy sie skonczylo po kryjomu zadzwonilam z komorki na telefon do domu w ktorym bylysmy, niezle sie wystraszyly:). Mysle, ze dobre by bylo, gdyby na tym dodatku sadako wideo dali ciag dalszy sceny, w ktorej sadako wychodzi ze studni, mogli zrobic tak jak to bylo na filmie, ze zbliza sie do telewizora... widz juz schizowalby ze strachu ze ona rzeczywiscie wyjdzie [swoja droga wyobrazacie sobie, ze w tym momencie, gdy ona juz ma wychodzic, jej dlonie faktycznie znalazlyby sie poza ekranem, na obrzezy telewizora!]. I na koncu... zrobiiby dzwiek dzwonienia telefonu! To byloby swietne :D
genialne bylo tez te ostrzezenie przed puszczeniem tego filmiku, ze producenci nie ponosza odpowiedzialnosci za wszelkie urazy bądź wypadki śmiertelne, coś w tym stylu :). Jesli ktos ma cala tresc to proponuje zeby ja tu zamiescil
The ring pytanie do Ciebie :) CO sie dzieje?? (lol) tzn co jest?? bo i tak nie kupie dvd :P :)
na jakiejsc stronce widzialam to ostrzezenie :P
a nie boicie się klątwy?;) Skopiowaliście ten film i pokazaliście komuś w ciągu 7 dni, tak jak ona nakazuje?