PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 250 tys. ocen
7,0 10 1 249676
7,6 91 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Najciekawszym reżyserem ostatnich lat jest Christopher Nolan i bez dyskusji!

ocenił(a) film na 10

Bardziej lubię Nolana niż Finchera i uważam,że najciekawszym reżyserem ostatnich lat jest Nolan ale TSN jest lepszy niż Incepcja.

użytkownik usunięty
Wojtek_dpo

Tu się z Tobą zgodzę panie Wojtku. Widziałem wszystkie filmy Nolana i każdy jest rewelacyjny a "Incepcja" jest tylko dobra, Może taka mała "wpadka" Christophera w jego zajeb...ej twórczości. Mnie osobiście "The Social Network" też się bardziej podobał niż "Incepcja" (Tak szczerze mówiąc nie rozumiem aż takich zachwytów nad tym filmem, jest po prostu dobry i tyle) ale wywyższać Finchera Nad Nolana? Autor tego opisu już mi podpadł:) Fincher tak naprawdę zrobił jeden dobry film "Siedem" i nic poza tym. Pewnie zaraz zostanę zmieszany z błotem przez wielbicieli "Fight Club" ale co tam, po to jest FilmWeb żeby każdy kinomaniak mógł wyrazić swoją opinię, a "opinia jest jak dupa, każdy ma swoją" . Pzdr

ocenił(a) film na 5

Oczywiście że tak. Nolan jest najlepszy, najbardziej oryginalny. Utalentownay i pomysłowy. Mój ulubiony reżyser.

ocenił(a) film na 10
BUNCH

Nolan nie miał jeszcze takiej wpadki jak Fincher z Buttonem. Incepcja to nie wpadka. Fincher zrobił kilka genialnych filmów. Nie tylko 7 :)

użytkownik usunięty
Wojtek_dpo

Napisałem "wpadka" w cudzysłowie. Wpadka jak na Christophera, jak na najlepszego reżysera ostatnich lat (wpadka przez małe" "w") bo on jest po prostu genialny.Nikt nie potrafi się tak zagłębić w ludzką psychikę jak on, każdy jego film jest genialny. Żadna "Akademia" tego nie doceni.

ocenił(a) film na 10

Akademia w tym roku doceni Nolana. Przełamali się z Fincherem. Zrobią to samo z Nolanem.

Wojtek_dpo

A ja bardziej lubię Finchera od Nolana i w tym roku "Incepcja" bardziej podobała mi się od Social Network :)

użytkownik usunięty
dKc

Też tak może być :)