Film otwiera worek z filmami o niczym. Za chwilę pojawią się filmy o scenarzystach Big Brothera, o sekretarkach reżysera film Spadający Liść Dębu, o ciężkiej pracy dziwek na planie serii Władca Pierścieni a może nawet o Wojowniczym Wibratorze Janusza Palikota. A pluć na mnie teraz będą zakompleksieni użytkownicy tego burackiego portalu. Od Buraka - dla Buraków - o Burakach - Facebook!!!!
Nie mam konta na Facebooku. A pluć na ciebie nie muszę. Sam zrobiłeś to swoja wypowiedzią .
nie martw się, o idiotach też kręcili, więc znajdziesz coś dla siebie. musisz tylko się wstrzelić w repertuar
film był nudny pod paroma względami, ale ciekawy jak cholera.. ktoś kto sie tym interesuje zauważył geniusz twórcy.. no sorry, ale to co on wyprawiał... i nie chciał kasy...i powiem Ci, że teraz nakręcą film o "Burakach" którzy atakują mądrzejszych ludzi od siebie na takim portalach jak "filmweb" ciekawe jestem kto zagra Twoją role... Pozdro.. pośmiewisko z siebie zrobiłeś
może dla Ciebie i wielu innych osób ten film jest o niczym, ale mnie (i jak widać wielu innych, skoro film jest taki popularny) interesuje to, jak ktoś raptem kilka lat ode mnie starszy stworzył coś o takiej sile oddziaływania, jak facebook. szczerze mówiąc, znam może ze 2-3 osoby, które nie mają na nim konta :D
cheers
Z pewnością taka produkcja trafiłaby do kogoś takiego jak maverick_28 - w tej produkcji było zbyt wiele dialogów jak na tak mały móżdżek.
100% racji czekam film o wikliniarzach jak plotą koszyki a nagle brakuje im wikliny.