PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250784
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network
Elisabetth

Nie wiem. Film jest nudny.

ocenił(a) film na 5
Panna_Freddy_K

Potwierdzam, i jeszcze ten główny aktor z taką samą drewnianą miną przez cały film...

ocenił(a) film na 9
Dianaart

Dziewczyny, jesteście naprawdę dziwne. Najdziwniejsze jest zaś stwierdzenie, że film jest nudny.

ocenił(a) film na 8
angeldog

Popieram przedmówcę. Moim zdaniem Jesse Eisenberg nie miał "drętwej miny" tylko naprawde dobrze zagrał człowieka, który nie potarfi okazywać uczuć.

ocenił(a) film na 9
kheseczka

Dzięki :) Poza tym ktoś, kto ocenił "Wodę dla słoni" tak jak ja, musi czuć to, co w filmach ważne :)

angeldog

Bo oczywiście Ty jesteś z kolegą najmądrzejszy, ponieważ ktoś Cię poparł. Gust to gust. Nie dyskutuje się o tym.
Ale do rzeczy - temat jest o nagrodach.
Tu na prawdę przegięli. Muzyka z tego filmu, w porównaniu do konkurencyjnej wtedy "Incepcji" to doszczętne D N O. Mówię, jako muzyk klasyczny. Ta muzyka nie była żadną sztuką.
Korupcja w jurze jest sprawą powszechną.

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Weź zimny prysznic, trollu. Naucz się pisać po polsku. Żegnam.

angeldog

Nie pochlebiaj sobie - na Twoje nieszczęście nie jestem trollem, lecz realistą ;)

I gdzie, geniuszu popełniłem błąd w pisaniu po polsku? Oświecisz mnie?

Uważaj, bo facebookowe życie Ci ucieka

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Co to jest facebookowe życie, trollu? Ja sobie pochlebiam? Jednak ty, trollu. Jura to okres w mezozoiku, trollu. Po "geniuszu" winien być przecinek, trollu. Żegnam powtórnie, trollu.

angeldog

Się powtarzasz xD... 5 razy jedno słowo i niczym walący w pieluchy dzieciak - myślisz, że mnie to ruszy ;). Doprawdy? Po "geniuszu" powinien być przecinek? To byłaby nad-interpunkcja. Także sam się doucz z języka. Napisałem "w jurze" - nie "jura" - i tu jest różnica, bo odmianę napisałem poprawnie. Żeby się czepiać przecinków... i to błędnie :p
Pożegnaj mnie po raz trzeci ^_^

angeldog

Popraw też przecinek, popierającej Cię wyżej koleżanki "kheseczka", skoroś takim sprawiedliwym strażnikiem poprawnego pisma w internecie. ;)
Chyba, że poprawiasz tylko tych, którzy się z Tobą nie zgadzają. Dla mnie - wyraźnie nie masz honoru ani godności, chłopczyku. :)
(Wciąż czekam na pożegnanie) :D

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Co ty wiesz niby o honorze i godności, cwelu? Nie nad-interpunkcja, tłuku, tylko zakończenie wtrącenia. Doucz nie "z języka", tylko "języka". A kto był skorumpowany w jurze? Dinozaury?
Nie żegnam - po prostu wypierdalaj trollu.

angeldog

"Nie nad-interpunkcja, tłuku, tylko zakończenie wtrącenia." - co ma piernik do wiatraka mały c*ujku? czytaC ze zrozumieniem teSZ nie umieŻ?? :D "Wypierdalać" to sobie moSZesz kazaC ojcu, kiedy bieSze ciE od tylca. ;) WidzE źe "gwałtownie" c; hemoroidy dokuczyły, Idż sprawdź, czy ciE nie ma wśróT innych psychopatUF na sFoim fy by c:
PS zapomniaLeS poprawić swOM pSZyjaciUłkEM
Tak wygląda trollowanie (+hejt), karykaturo ludzka ;]

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Widzę, że tatuś ostro cię wali w kakao. Nie dziwne, taki cwel w domu...
Ucz się polskiego, paparuchu (najlepiej w jurze).
A teraz wypierdalaj, trollu.

angeldog

Haha jaki gimbus... xD
Już słówka ci się skończyły, to kopiujesz ode mnie i się powtarzasz... xD
Dawno takiego przypału nie widziałem. Myślisz, że jesteś mocny, a jesteś żałosnym, zarozumiałym frajerkiem, jakich wielu w sieci. :)

Frustruj się dalej - ulegasz mi tak łatwo, że się tarzam ze śmiechu. :p

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Ja cię po prostu posuwam w paszczur. Co niby skopiowałem, cwelu? A to o gimbusie dowodzi, że móżdżek masz w dupie.

angeldog

"Ja cię po prostu posuwam w paszczur." Nie wnikam w twoje homoseksualne fetysze. Wybacz, nie jestem zainteresowany. Tylko się tu nie rozklejaj. ;D
Już inni się domyślą, co skopiowałeś. Nie martw się więc - i tak nie ogarniesz, jak widać. Za wysoki poziom świadomości :]
Jak smutno. Już się ze mną nie żegnasz... :( :D

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

W paszczur biorą takie szmaty scwelowane przez dyrygenta, jak ty właśnie. W twoim ryju teksty o poziomie świadomości to parodia.
Zapętliłeś się, nie piszesz nic nowego. To skutki łykania nadmiernych ilości spermy.
Napisz chociaż jedno zdanie o czymś nowym, bez powtarzania się niczym w jurze.

angeldog

W przeciwieństwie do ciebie - ja nie robię tego, czego chce prowokator. Jesteś, moją marionetką :)
Ty -na prawdę- nie widzisz, psycholu KTO tu się powtarza... :D

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Pisz dalej, ruro kiblowa. Ja cię już olewam gęstym moczem.

angeldog

Ruro kiblowa...? Ciekawe słówka wymyślasz. Zajęło ci to cały dzień?
Chcesz przekazać, że nie odrywasz się od filmwebu nawet, jak chodzisz się odlać? Widać masz zaburzenia percepcji, myląc ze mną swoją matkę, którą olewasz owym moczem. :)
Kto będzie miał ostatnie zdanie... Ciekawe :D

ocenił(a) film na 9
Wilkolak_Autograf

Ty, ruro kiblowa, ssaczu łechtaczki maminej.

angeldog

"Żegnam."
"Żegnam powtórnie"
"Ja cię już olewam"
No bardzo mnie olewasz. :D Oszukujesz mnie, czy sam siebie? Oj, oj, gdzież tu się zagubiła twoja godność i wartość własnego słowa? xD
Notorycznie udowadniasz uległość moim prowokacjom. Achh ta władza :D Jakie to miłe :3 "Dobrze mój uczniu, dobrze, uwolnij swój gniew!"

Wilkolak_Autograf

chłopaki to się uśmiałem ! made my day !

ocenił(a) film na 5
Elisabetth

1. Za to, że to o kolejnym "osiągu" środowiska żydowskiego 2. Za to, że facebook to doskonałe narzędzie w rękach służb specjalnych 3. Za to, że filmował D. Fincher. Tak to + - wygląda.

Krzypur

Pełna zgoda z przedmówcą.

ocenił(a) film na 9
Elisabetth

Za scenariusz, muzykę i montaż.

Lukasz_Broda

Co jak co ale akurat za muzykę w niczym nie zasłużył, w porównaniu do Incepcji. Kompletnie - niczym.

ocenił(a) film na 3
Elisabetth

Moim zdaniem film był nudny i nie było w nim niczego ciekawego ani wartego uwagi.