PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 250 tys. ocen
7,0 10 1 249582
7,6 91 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Jak dla mnie fim był średni i to jest i tak zawyżona ocena. Kompletnie nie rozumiem jak można aż tak jarać się jakimś portalem społecznościowym. Jeszcze trochę i ludzie nie będą się umawiać na randki,spotkania czy nawet imprezy ,bo będą żyli w swoim cyberświecie.Załosne czy przykre? Sami poszukajcie odpowiedzi dlaczego tak jest. Fim na jeden raz.

frugosz

A ja właśnie mam ochotę obejrzeć drugi raz, tym razem z napisami, bo przez lektora na polsacie nie wiedziałam, czy słuchać aktorów czy czytającego.. Polsat dał d* i miałam pewne zakłócenia w odbiorze :D A jak dorzucić fakt, że aktorzy specjalnie mówili szybciej, to już w ogóle chaos. Dlatego film do powtórki.

Ciekawa jestem, ile prawdy jest w tym filmie, a ile to czysta fikcja.

ocenił(a) film na 8
frugosz

Ale jak wyrezyserowany! Temat nudny, ale film swietnie zrobiony.

A czemu akurat umawianie sie na randki czy chodzenie na imprezy ma byc ciekawe? Randka to nic innego jak monotoniczne spotkania glownie z nieciekawymi ludzmi (czego nie mozna sie dowiedziec, dopuki sie nie zacznie z kims rozmawiac); a imprezy w tych czasach to glownie schlanie sie, lub pojscie do klubu z beznadziejna muzyka. To ja dziekuje; to ja wole cyberswiat. Przynajmniej w cyberwiecie mozna poznac troche kogos nim sie z nimi spotka - mozna wiedziec o czym rozmawiac, gdzie isc, co razem zrobic, tak by wszyscy byli zadowoleni (i nie chodzi tu tyko o randki).

ocenił(a) film na 9
frugosz

A ja nie jestem fanem Facebooka i nie mam na nim konta, ale bardzo lubię film.