PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250830
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network
ocenił(a) film na 4

absolutnie się z Tobą zgadzam. I jeszcze ta pompatyczna muza, kiedy gośc siedzi przy kompie jakby nie wiadomo co miało się zaraz stać, masakra.

ocenił(a) film na 8
deCharney

Bo zaraz miało sie stac "nie wiadomo co". Jakbys z minuty na minute utwierdzał sie w przekonaniu, ze stajesz, badz staniesz sie miliarderem, to pewnie wzbudziloby to w Tobie emocje, napiecie czy podniecenie... muzyka bardzo trafnie to oddaje. Bardzo dobry film, az mnie dziw bierze, ze tylu osobom sie nie podobał. Jak dla mnie ósemka.

BoneYou

Film niezły, a nawet dobry, ale nie wybitny, jak lansowali go spece od reklamy.

Ja oceniłem na 9. Jestem na bieżąco(właściwie byłem) w realiach facebooka oraz interesuje się informatyką. Film zrozumiałem w 100%. Każdą scenę z filmu potrafiłem przyrównać do rzeczywistości. Aczkolwiek rozumiem stanowisko, którzy poprzez film są do realiów wprowadzani. Szkoda, że autor jest niekompetentny i nie podaje argumentów. Poziom gimnazjum.

merowingster

Film jest naprawdę dobry, ciekawy dla mnie zasłużone złote globy, szczególnie w porównaniu z takim filmem jakim jest Jak zostać królem - to jest dopiero ciągnąca się nuda.