PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 250 tys. ocen
7,0 10 1 249597
7,6 91 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Świetna rola Jesse Eisenberg , który mam wrażenie że tak jak założyciel FB sam jest
żydem. Ogólnie wrażenia fanstatyczne po obejrzeniu filmu. Fantastyczne teksty , świetna gra
aktorska (w tym Timberlake) byłyskotliwe zrealizowany ... naprawdę warto obejrzeć ! Teraz
zastanawiam się kiedy filmowcy zrealizują film o twórcach naszej klasy.

Co do filmu ... polecam 9/10. Na koniec dodam że jestem raczej dość biernym
użytkownikiem fb i nie kieruje mną fascynacja lecz docenienie tego iż film naprawdę był
świetny !

użytkownik usunięty
Adash

Dobre wrażenie, rzeczywiście Jesse jest Żydem.

Adash

Ja uważam, że po "Incepcji" i "Jak zostać królem", to najlepszy film 2010. Należy mu się trzecie miejsce na pudle. Doskonały. Nie jestem użytkownikiem facebooka. Nigdy nie miałam i jak na razie nie zamierzam zakładać profilu. Jestem daleka od krytyki użytkowników czy twórców, dlatego uważam, ze moje zdanie będzie o tyle obiektywne od fanatyków, że dla mnie to jedynie świetnie nakręcony film biograficzny. Dobrze poznać historie twórców, bo facebook to niewątpliwy " pomocnik łączności".
Świetna gra trójki, Jesse, Andrew i Justin spisali się świetnie. Po Justinie można byłoby spodziewać się amatorszczyzny, jakoś tam poszło. Dobra muzyka, ciekawie zrealizowany materiał na film. 9/10