PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 251 tys. ocen
7,0 10 1 250830
7,6 70 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

jak wspomnialem w poprzednim poscie czysta reklama i napedzanie kasy,kazdychce
zarobic na kurze znoszacej zlote jaja //
muzyka-w miare ok ale w tronie byla 100razy lepsza nierozumiem braku nominacji za
muzyke dla tron dziedzictwo... ale coz
aktor-żenada bedzie jak wygra pokonujac np.colina firtha czy jeffa bridgesa bo
oszalamiajacej kreacji nie stworzyl,kolejna sztucznie wygenerowana nominacja
montaz ,zdjecia????totalnie przecietne,zwykle nic nadzwyczajnego
nie bede dalej wymieniac ale moim zdaniem tak nowatorski film jak incepcja powinien bic
social network na glowe i zmiazdzyc go na oscarowej gali/np.reżyseria/ ale podejrzewam ze
stanie sie podobnie jak przy zlotych globach uklady uklady miliony a raczej miliardy
zdecyduja o "zwyciezcy"...i raczej nie bedzie zaskoczenia -moje prognozy->social network-
najlepszy,film,rezyseria,scenariusz ad. //muzyka,byc moze montaz i zdjecia,nie daj Boze
AKTOR :-/

Richie.25

Eisenberg nie wygra na pewno, bo zdecydowanie lepsi byli Firth czy Franco i to raczej ten pierwszy zgarnie statuetkę, ale na nominację zasłużył jak najbardziej. Co do zdjęć się nie wypowiadam, ale montaż z pewnością stał na najwyższym poziomie. Sądzę, że film zwycięży w kategoriach reżyser i scenariusz adaptowany i przynajmniej co do tego drugiego nie ma się co spierać, absolutnie miażdży. A scenariusz "Incepcji' przegra pewnie z "Jak zostać królem".

ocenił(a) film na 7
Galadh

porównamy te prognozy za miesiąc :))) nie wiem dalem mu 7kę w sumie nie wiem teraz za co ale ok sam przebieg akcji ciekawy i ogolnie bie bylo nudno ale by od razu 8nominacji? przesada wg mnie ,incepcja mnie wryła w fotel w kinie..no ale coz gusta guściki.... wszystko zawsze sie do tego sprowadza