PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528258}
7,0 250 tys. ocen
7,0 10 1 249640
7,6 91 krytyków
The Social Network
powrót do forum filmu The Social Network

Po pierwsze jestem anty Facebook wole rozmawiać i poznawać ludzi na żywo niż przez okienko w internecie, ze znajomymi lubię się spotkać a nie gadać na stronie internetowej.

Film ogólnie słaby, zaraz pewnie wyklną mnie ludzie którzy bez Facebooka żyć nie mogą i jest to ich najlepsza oraz najciekawsza forma spędzania wolnego czasu.

Pozdrawiam film kiepski prawie zasnąłem, a że wygrał z incepcja jeśli chodzi o muzykę to już wogóle jakaś chora paranoja.

BlackAngel69

"wole rozmawiać i poznawać ludzi na żywo niż przez okienko w internecie, ze znajomymi lubię się spotkać a nie gadać na stronie internetowej."

A pewnie, ja również, co do tego nie ma chyba dwóch zdań? Nic odkrywczego.

"Po pierwsze jestem anty Facebook"

Portale społecznościowe raczej po mnie spływają, ot niech sobie będą. Nie wadzą mi specjalnie, ale i nie są mi do niczego potrzebne.

"Film ogólnie słaby, zaraz pewnie wyklną mnie ludzie którzy bez Facebooka żyć nie mogą i jest to ich najlepsza oraz najciekawsza forma spędzania wolnego czasu."

Prawdę mówiąc średnio rozumiem związek z treścią filmu.

Przecież TSN to właśnie satyra na wspomnianych przez Ciebie osobników i jakiś rodzaj świadectwa naszych czasów.
Uwierz mi, że większość zwolenników tego filmu nie jest w ogóle zainteresowana Facebookiem. Można lubić ten film w oderwaniu od awersji względem portalu.

Pozdrawiam.

BlackAngel69

Nie rozumiem idiotów, którzy szczycą się tym, że nie mają konta na FB... A kogo to obchodzi?