5,2 15 tys. ocen
5,2 10 1 15059
3,8 17 krytyków
The Watchers
powrót do forum filmu The Watchers

1. Budowa schronu. Jeśli dobrze zrozumiałem profesora. Kazał on 13 budowniczym jeść kolacje na zewnątrz. Co oznacza, że oni ginęli. Kiedy sam profesor chował się do środka. Czyli co? Z każdym dniem brał 13 nowych? Ilu ludzi tam zginęło 13 000 ? :D Absurd.Budowa takiego potężnego budynku to cała infrastruktura, materiały, maszyny potrzebne do wiercenia dziury itd. Czas budowy kilka lat żeby to dopieścić z elektryką, hydrauliką, wentylacją. Do tego chodzi internet. Wiem wiem za dużo wymagam od głupawego filmu ale to jest GIGA ABSURD.
2. Kwestia finansowa budowy bunkra. To był profesor , naukowiec czy multimilioner?
3. Kwestia internetu i prądu w bunkrze. Skąd? Jak? Anteny, generatory prądu? Okablowanie? błagam.
4. Siedzenie w bunkrze przez kilka miesięcy i nie odchylenie dywanu na bok. Hahahahahaha
5. Dlaczego profesor będący wielkim uczonym zabrał do domu jakieś durne Warsaw Shore w telewizorze na górze o co w tym chodzi?????
6.Kwestia polowania= pożywienie ok. Co z wodą? Z liści zbierali ? O ubraniach, myciu się itd. nawet nie wspomnę. Dopadłyby ich wszy, choroby i inne przypadłości ale szczegół.
7. Na koniec ckliwe przemowy bohaterki zmieniające dwa razy losy tej historii. Raz chłopak w ostatniej chwili otwiera drzwi, dwa wróżka nie dobija jej tylko odlatuje. Amerykańskie kino kategorii C.
Daje 4/10 tylko dlatego, że sam film ma fajny pomysł startowy i niezły początek, który mi się podobał.