1. Budowa schronu. Jeśli dobrze zrozumiałem profesora. Kazał on 13 budowniczym jeść kolacje na zewnątrz. Co oznacza, że oni ginęli. Kiedy sam profesor chował się do środka. Czyli co? Z każdym dniem brał 13 nowych? Ilu ludzi tam zginęło 13 000 ? :D Absurd.Budowa takiego potężnego budynku to cała infrastruktura, materiały, maszyny potrzebne do wiercenia dziury itd. Czas budowy kilka lat żeby to dopieścić z elektryką, hydrauliką, wentylacją. Do tego chodzi internet. Wiem wiem za dużo wymagam od głupawego filmu ale to jest GIGA ABSURD.
2. Kwestia finansowa budowy bunkra. To był profesor , naukowiec czy multimilioner?
3. Kwestia internetu i prądu w bunkrze. Skąd? Jak? Anteny, generatory prądu? Okablowanie? błagam.
4. Siedzenie w bunkrze przez kilka miesięcy i nie odchylenie dywanu na bok. Hahahahahaha
5. Dlaczego profesor będący wielkim uczonym zabrał do domu jakieś durne Warsaw Shore w telewizorze na górze o co w tym chodzi?????
6.Kwestia polowania= pożywienie ok. Co z wodą? Z liści zbierali ? O ubraniach, myciu się itd. nawet nie wspomnę. Dopadłyby ich wszy, choroby i inne przypadłości ale szczegół.
7. Na koniec ckliwe przemowy bohaterki zmieniające dwa razy losy tej historii. Raz chłopak w ostatniej chwili otwiera drzwi, dwa wróżka nie dobija jej tylko odlatuje. Amerykańskie kino kategorii C.
Daje 4/10 tylko dlatego, że sam film ma fajny pomysł startowy i niezły początek, który mi się podobał.