Chciałbym ostrzec, przestrzec przed oglądaniem tego tworu. "Film" jest jednym z gorszych szmir jakie w moim 25 letnim życiu miałem okazje obejrzeć. Ludzie, którzy komentują
ten film pozytywnie pod spodem to prawdopodobnie fikcyjne konta związane z dystrybutorem albo ludzie, którzy nie powinni posiadać prawa do oceniania na filmwebie. Nie jest
to złośliwość, tylko szczera prawda. Proszę nie oglądajcie tego. TO nie nadaje się do obejrzenia nawet w kategorii: "na kacu".
Właśnie obejrzałem i całkowicie się z tobą nei zgadzam. Fajna historia, twarz wiedźmy fazjnie zrobiona, pozytywne zakończenie, krew nie tryskała po ekranie, ogólnie miły , pozytywny horrorek do obejrzenia. Spokojnie 6/10 .
Z toba jest taki problem ze wszystkich obrazasz. Wyzywasz ludzi od debili i jeszcze gorzej. Od troli wyzwałes ponad 1000 filmwebowiczow. Jestes chory? Nienawidzisz ludzi? Po co obrazasz innych? Sprawia ci to przyjemnosc gimbusie? Lecz sie koles.
Znowu trafiam na smalczyka :) Ostatnio w wątku o Psychozie, teraz tutaj. Akurat tutaj powiem tak: ode mnie Wicked dostaje 4/10, ale 6/10 nie jest żadnym wypaczeniem, jeśli ktoś ma małe wymagania. Taki horror na raz. Mnie to w ogóle nie wystraszyło, ale oglądało się znośnie. Na pewno widziałem mnóstwo słabszych filmów.
Zgadzam się film bez sensu, niestraszny, bez logicznego scenariusza, bez pomyslu. Po względem tandety może chyba tylko z "rzeźnią" konkurować
Gniot. Przez cały seans zastanawiałam się, czy to czasem nie jest jakaś parodia. Doprawdy nie wiem, jak ten badziew może się komuś podobać!
JA z kolei nie rozumiem jak ten horror dla kogoś może nie być straszny. Było parę momentów, na których podskoczyłem do góry ze strachu.
Nie jest to najwyzszych lotow film, bo sama ocenilam na 2 i przewijalam co gorsze momenty, ale tak to jest jak sie z malym budzetem bierze za krecenie filmow. Jesli masz kase to krecisz Szosty zmysl, Jestem Legenda, Naznaczonego, Sinister - filmy widowiskowe. Jesli nie masz krecisz gnioty typu powyzszy, czy nawet ostatnio grana Szubienice. W tym sek, ze nawet z duzym budzetem mozesz nakrecic gniota, tak samo jak z malym budzetem mozesz miec naprawde udany horror - a przynajmniej taki, ktory sie zwraca. I to przyswieca producentom i rezyserom podobnych filmow.
A ze im nie wychodzi...