PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622564}

Thor: Mroczny świat

Thor: The Dark World
2013
6,9 199 tys. ocen
6,9 10 1 198833
5,8 66 krytyków
Thor: Mroczny świat
powrót do forum filmu Thor: Mroczny świat

Razem na Thora

ocenił(a) film na 8

Co wy na to żeby się zgadać i iść razem na Thora?

ocenił(a) film na 10
Ana137

Z Piekar Śląskich a jada do kina do Agory Bytom ;D

ocenił(a) film na 8
mg2212

Lecę! Jeśli ktoś chce na mnie namiary to do spekulatorek!

ocenił(a) film na 10
mg2212

okolice kalisza. wybieram się do kina w łodzi albo poznaniu. jak ktoś chce się ze mną wybrać poisać na priv

ocenił(a) film na 8
mg2212

Czy ktoś z Trójmiasta nadal reflektuje? Bo do premiery coraz bliżej, a my w lesie ;D.

ocenił(a) film na 9
Anabell_

Ja nadal jestem chętna, ale widzę że reszta już tak nie bardzo ;)

ocenił(a) film na 7
mg2212

Ja idę do IMAXA w Katowicach w piątek na 20:00- ktoś jeszcze?

ocenił(a) film na 8
nelika

Trójmiasto: w piątek w multikinie w gdańsku jest maraton: Thor, avengers i thor: mroczny świat.
Co Wy na to?

ocenił(a) film na 8
ziolo

Ja się zgodzę na wszystko, byleby zobaczyć Thora w piątek, już tylko resztkami sił trzymam się z dala od pirackiej wersji i tych wszystkich spoilerów ;D.

ocenił(a) film na 8
Anabell_

W sumie na maraton nie każdy bedzie chciał iść. I po co tyle czekać - lepiej od razu zobaczyć drugą część ;)

ziolo

Sporo osób nie oglądało jedynki, a po tym jak szybko zapełniała się sala w Wawie widzę, że zainteresowanie maratonem jest spore. ;)

ocenił(a) film na 8
ziolo

Mi najbardziej zależy, żeby zobaczyć Thora z napisami, najlepiej w 2D, ale 3D od biedy też ujdzie ;). Byle nie z dubbingiem! Nie moge znaleźć info, ale obawiam się, że maraton może byc z dubbingiem właśnie, więc jednak byłabym za normalna premierą :D.

Anabell_

Maraton z dubbingiem? Niemożliwe, przecież filmy dubbinguje się dla dzieci a maratony są w nocy i widownia jest w większości dorosła.
A do jakiego kina się wybieracie? Bo w Cinema City maraton jest na 100% z napisami w 3D. W Multikinie pewnie będzie tak samo.

ocenił(a) film na 8
HiddenStone

Hm, w sumie masz rację z tym dubbingiem ;). Jeszcze nie mam pojęcia gdzie sie wybieramy, coś nie możemy sie ogarnąć xd.

Anabell_

W takim razie polecam Cinema City, bo tam mają najlepsze 3D, tylko się streszczajcie z rezerwacją miejsc, bo już niewiele czasu zostało. Myśmy sobie już dawno zaklepali miejscówki, żeby razem siedzieć w dalszym rzędzie, bo w okularach przed samym ekranem to słabo. ;) Armia w Wawy pozdrawia 3city. :D

ocenił(a) film na 8
HiddenStone

Dobrze zrobiliście, mam nadzieję, że my jeszcze się gdzieś załapiemy. Trójmiejska Armia również pozdrawia! :D

ocenił(a) film na 6
nelika

moze w sb po poludniu?

ocenił(a) film na 10
mg2212

Hej. Czy ktoś wybiera się do Cinema City w Silesia City Center w Katowicach? Ja planuję iść ósmego, ale jeszcze chyba nie ma rezerwacji... :/

ocenił(a) film na 6
Casandra_Black

chetnie ale moge dopiero w sb... zreszta imo pkt 44 jest lepszy :)

Casandra_Black

Ja idę w sobotę (9.11) do Cinema City w Silesii prawdopodobnie na 15:00 wersja 3D z napisami a jak się nie wyrobię to na 16:15 na wersję 2D z dubbingiem.

ocenił(a) film na 10
Casandra_Black

Jednak idę w piątek do Cinema City w Silesii na 17.30, bo to jedna z niewielu opcji, która pasuje zarówno mnie jak i moim znajomym, którzy się też wybierają.

ocenił(a) film na 8
mg2212

Trójmiasto, przypominam że Luthanna załozyła czat, na którym w razie czego możemy się zgadać, wszystkich zainteresowanych proszę: wchodzić i pisac co, jak, gdzie i kiedy Wam pasuje ;D http://czat.polskastrefa.eu/thor

ocenił(a) film na 10
mg2212

a kto się wybiera do kina w lodzi ?