PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622564}

Thor: Mroczny świat

Thor: The Dark World
2013
6,9 199 tys. ocen
6,9 10 1 198659
5,8 64 krytyków
Thor: Mroczny świat
powrót do forum filmu Thor: Mroczny świat

Spekulacje cz 8

użytkownik usunięty

1000 postów poszło w tydzień ? Dobrze mi się wydaje ? :-)

ocenił(a) film na 9
Plishka

to hełm Odyna
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110329061538/marvelmovies/images/a/a6/Od in_with_Helmet.jpg

NIEDŁUGO SPEKULACJE CZ.10 :D !!!

ocenił(a) film na 8
Circus19

To chodź zróbmy je jeszcze dzisiaj!
PISZMY WIĘC!

Plishka

Jeszcze tylko 68 postów!

ocenił(a) film na 8
Riri9

Ty Riri?! My się znamy???? :D

Plishka

Jeszcze nie :)) Ale teraz tak :)))

ocenił(a) film na 8
Riri9

Ja żem Julka!

Plishka

Ja żem Ewka!

ocenił(a) film na 8
Riri9

ŁOOO! :3

ocenił(a) film na 9
Plishka

Pliszko, a masz jakąś teorie, please, wierze że dasz rade:))

ocenił(a) film na 8
Faira_666

Ym, mh.. ymorym... yyy..

Masz jakiś pomysł na teorię?

Może opisze jak wszyscy giną ???

Plishka

Według mnie Frigga zginie. Tylko nie mam pomysłu jak. Thor przeżyje, bo aktorka grająca Sif mówiła o prawdopodobieństwo powstania "Thora 3". Bo czym byłby "Thor 3" bez Thora??

ocenił(a) film na 8
Riri9

A bez Lokiego?!

ocenił(a) film na 7
Riri9

Filmem o Lokim! :D

ocenił(a) film na 9
Riri9

Thor bez Thora byłby filmem o Lokim :D Ale Loki bez Thora to nie to samo...

ocenił(a) film na 7
maryskac

jak to bodajze feige powiedzial ' nie ma thora bez lokiego ' :D

Dochuu

Nie ma Thora bez Lokiego,a Lokiego bez Thora" :D

Mam pytanie. Skąd wiecie, że Loki nie zginie? Kevin Feige coś takiego mówił? Podacie link?

ocenił(a) film na 8
Riri9

mówili (ale linku nie podam bo to było strasznie dawno temu), że postać Lokiego może jeszcze wyewoluować"D

ocenił(a) film na 9
massie

Myślę, że nawet jeśli Loki zginie, to jakoś tak, że da się to potem odkręcić. Myślę, że tu będzie decydowała jego popularność, to jak zostanie odebrana postać. Na razie jest jednym z motorków napędzających filmową machinę Marvela, więc raczej nie pozbędą się go na dobre... chyba że film zaliczy klapę a Loki straci armię fanek, wtedy mogą zakończyć współpracę, ale to mało prawdopodobne bo Loki-mania dopiero się rozkręca :)

maryskac

Też myślę, że zakończą to tak, że nie będzie wiadomo czy przeżył, czy nie. Marvel pewnie będzie chciał sobie zostawić możliwość zdecydowania czy chcą go w następnych filmach czy nie, w zależności od tego czy DW się spodoba :)

ocenił(a) film na 10
Riri9

Ja nawet wstawiałam takiego linka, ale trochę wody w rzekach od tego czasu upłynęło. sam reżyser potwierdzał ze Loki przeżyje.

Riri9

" Skąd wiecie, że Loki nie zginie?"
Mr. Hiddleston ma podpisany kontrakt z Marvelem na 5 filmów. Mało prawdopodobne, żeby teraz zginął a w kolejnych pokazywał się jako duch.

ocenił(a) film na 7
Riri9

linku nie dam bo to bylo wieki temu, poszukaj w spekulacjach 7.
tom ma podpisany kontrakt na bankowo 5 filmow ( jesli nie wiecej ) wiec w nastepnych dwoch nie sadze zeby go pokazywali na sekunde lub jako retrospekcje. feige mowil na comic conie ze chca z lokiego zrobic tego 'wielkiego zlego' i ze nie pozbedziemy sie go tak szybko. wydaje mi sie ze ktos wazny ogolnie potwierdzil na 100% ze nie umrze. no i po rekacji fanow na comic conie feige byl na tyle zachwycony ze zaczal rozwazac pojawienie sie toma w age of ultron.

ocenił(a) film na 10

dziewczyny-zupełnie może nie na temat, ale ten siedzący na schodach Loki będzie na posterze, reklamującym DW:) więc trzymajmy kciuki, żeby można było sobie takie cudo kupić także w Polsce:D

ocenił(a) film na 9
kanari

Serio? Kurczę, kolorystycznie IDEALNY do mojej kuchni :D

ocenił(a) film na 10
maryskac

właśnie widziałam na jakieś stronie- w grupie plakatów:D mnie też by się taki przydał.....D trzymajmy kciuki za to ,że będzie cieszył nasze oczy:D

ocenił(a) film na 7
kanari

juz jest z oficjalnym napisem i wgl, wstawie jak moj net odzyje :p moze bedzie mozna wyludzic w kinie D: albo na allegro kupic D:

Dochuu

Kurcz, no mi by pasował Thor do mojego pokoju >.< Szare ściany, czerwona kanapa z ikei...Chociaż...jakby zmienić narzutę na czarną, czy bardzo ciemnogranatową, to by może i pasował :D Zobaczę, może gdzieś dostanę tą słodką figurkę Lokiego...jakie to by było mmm....:D

ocenił(a) film na 8
Circus19

a mi by nie pasowało "D mam sterylnie białe ściany -- w ogóle uwielbiam taki minimalizm. w moim pokoju są 3 kolory, w przewadze bieli. teoretycznie to pasuje do wszystkiego. mam na jedną ścianę walniętą tzw ŚI (ścianę inspiracji haha) z wycinkami z sesji modowych, materiałami, tekstami piosenek (głównie AC/DC i oczywiście friday i'm in love) i menu moich ukochanych kawiarni... "D

ocenił(a) film na 9
massie

No to Loki, jak ulał pasuje na ścianę inspiracji :D

massie

U mnie szarość, czerń i czerwień + drewniana, jasna podłoga >.<
Ale jak zmienię narzutkę na czarno-granatową...Powieszę Lokiego nad łóżko-kanapę pod napisem "Always kiss me good night" :D (Wiem, cirkusik ma napis zawsze całuj mnie na dobranoc...ale ja tak lubię się przytulać, a nie mam do kogo, więc czekam na księcia z bajki który always kiss me good night XD)

ocenił(a) film na 9

Pytanie nie na temat. Czy w Avengers 2 wcisną x-menów?

ocenił(a) film na 9
Faira_666

Chyba był taki plan... Scarlet Witch i Quicksilver chyba mieli być... ale nie wiem czy to potwierdzone info...

ocenił(a) film na 9
maryskac

Nie znam za bardzo komiksów, kto to Scarlet Witch i Quicksilver?

ocenił(a) film na 9
Faira_666

Ja też nie wiem za bardzo, chyba są rodzeństwem i jako X-meni mają zapewne jakieś fajowe supermoce :D Chociaż w filmie mogą odejść od ich komiksowego pierwowzoru i stworzyć postacie luźno oparte na komiksie.

użytkownik usunięty
Faira_666

mam nadzieje .

ocenił(a) film na 9

Tu coś o nich: http://www.empireonline.com/features/avengers-quicksilver-scarlet-witch

ocenił(a) film na 7

http://media.whosay.com/407172/407172_la.jpg Czy tylko mi się wydaje, że Adam to taki Loki na banicji? ;)

ocenił(a) film na 9
SweetEmmeline

Wyglądem rzeczywiście przypomina Lokiego z 1 zwiastuna ale Adam to raczej pozytywna postać.

użytkownik usunięty
maryskac

Jak myślicie czy . Thor 2 będzie miał większą oglądalność niż Iron Man 3 i . Jakiego przedziału wiekowego można się spodziewać na 2 części ?

ocenił(a) film na 9

Zastanawiam się, od ilu lat będzie Thor 2, no bo jeśli od 12-13, to po co dubbing? A oglądalność zależy też od tego jakie inne filmy będą wtedy w kinach.

użytkownik usunięty
maryskac

a ja zastanawiam się czy będą ludzie powyżej 22 lat .

ocenił(a) film na 9

ja będę :D

użytkownik usunięty
maryskac

i ja :-)

ocenił(a) film na 9

Myślę, że będzie sporo "starszaków", w końcu to jest film akcji z mnóstwem efektów specjalnych i bijatyk. Spodziewam się, że faceci tak do 30tki będą na widowni, mówi się przecież, że faceci to "duzi chłopcy" :D

użytkownik usunięty
maryskac

Owszem, na pewno będą. C: Jak byłam na IM3 to na scenę po napisach zostali właśnie tylko tacy "duzi chłopcy" (coś dwadzieścia kilka lat) i ja z koleżanką.

ocenił(a) film na 10

i ja - prawie jak w wyprawie do Jotunheim:))

ocenił(a) film na 6

Nawet mój tata idzie:)) A zapewniam cię, że nie ma już 22 lat od dłuższego czasu;)

Mój ma dwa razy tyle, a nawet więcej, i idzie :D