Nie wiem co autor miał na myśli,ale obejrzałam ze względu na to,że już sama ,,okładka'' i opis, mówi,że jest to totalna porażka i warto obejrzeć dla śmiechu, gdyby nie sceny w których ta trochę już podstarzała babka się rozbiera byłby bardziej ,,fascynujący'' bo zazwyczaj trwają po 5 minut, ostrzegam,że nie jest to w żaden sposób seksowne,chyba,że masz 60 lat. Co jeszcze...oczywiście musiał być murzyn,tylko,że jest to facet pomalowany na twarzy czarną farbą. Mamy też opóźnionego w rozwoju geja.
Tragedia jakich mało, beton,beton i jeszcze raz beton.
Polecam!
nie dziwię się, w końcu w polecaniu filmów jestem dobra. na thepiratebay jest do ściągnięcia (torrent) :)
Chciałam tylko dodać, że niezbyt uważnie oglądałaś film - nie było żadnego murzyna.
Człowiek z 'pomalowaną twarzą' to pracownik przedziału silnikowego na statku, nie został zrobiony na ciemnoskórego tylko miał ubrudzoną twarz smarem lub olejem, oczywiście zdecydowanie specjalnie przesadzoną. ( co zresztą także potwierdza się kiedy wypowiada słowa o 'nasmarowaniu czyjejś matki'.
Nie wiem jak można pomyśleć że ktoś ma być ciemnoskórym kiedy ma ubrudzoną tylko twarz ( bez szyi czy rąk)
Jeśli mówiąc o 'opóźnionym w rozwoju geju' masz na myśli kierownika artystycznego na statku to owszem - zamysł na statycznego,stereotypowego artystę na kierowniczym stanowisku zwłaszcza na rejsach wiąże się z byciem gejem, ale na pewno nie było w nim nic opóźnionego.
Zrozumieć trzeba, że każda z przedstawionych tu osób miała mieć jakiś swój nakreślony, najmocniej kojarzący się typ stąd takie udziwniena i przesada.
I btw nie mam 60 lat, ba, nawet jestem kobietą, nie mam żadnych kompleksów ( bo takie oskarżenie może paść) a jak dla mnie główna wampirzyca ruszała się całkiem nieźle jak na scenki stylizowane w kategorii soft erotycznej, znanej chociażby z TV4 po 22 ;>