PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559778}
2,1 5,8 tys. ocen
2,1 10 1 5830
Titanic II
powrót do forum filmu Titanic II

Według mnie to pierwsza część była 100 razy lepsza od tej co powstała czyli Titanic 2, po
pierwsze to w pierwszej części jest bardziej i lepiej pokazany ten statek od każdej strony (np.
pokoje, salony, maszynownie, itd.), po drugie to przy pierwszej części bardziej się postarali
o grafikę i realistyczność, a druga część jest pokazana bardziej o przygodach 2 osób i
wszystkie akcje są przerabiane lub dodawane komputerowo, np. końcowa akcja gdy
wypływa ojciec z córką i z tym martwym kolesiem, jest tam pokazane że niby płyną do góry
czyli do powierzchni a bąbelki powietrza lecą w inną stronę albo też zauważyłem podczas
gdy tych 2 aktorów (kobieta i mężczyzna) ganiają po Titaniku, schodzą po schodach w dół a
schody i ściany są wykonane z betonu, a powinny być ze stali lub innego tworzywa.

Sorki że tak dużo ale jak dla mnie druga część jest stanowczo Beznadziejna. Mogli się
postarać.

Grovana

Ale to nie ma związku z Titanikiem o którym mówisz! Tego nawet w kinach nie było! Boże! Czytaj trochę! Zupełnie inna firma to robiła-firma od podróbek...

ocenił(a) film na 1
emillo97

Stary.. wyjdź. Wstydu oszczedź

m0bscene

Rozumiem że to do Grovany a nie do mnie:)

Grovana

muhaha! ;D

Grovana

rozbudowana prowokacja. Ale w sumie za mało ludzi tu wchodzi, żeby się taką prowokacją nacieszyć.

szogun

Prowokacja prowokacją, ale wyszła ładnie ^^ A przynajmniej emilio złapał się w sieć