7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Piosenka z tego filmu to jeden z najpiękniejszych utworów, jakie kiedykolwiek słyszałam. Pokochałam ją jeszcze na długo przed obejrzeniem "Titanica". Od zawsze poruszała mnie i hipnotyzowała. Niesamowity wokal Celine Dion w połączeniu z cudowną melodią i tekstem w pełni zasłużyły sobie na Oscara. "My heart will go on" to doskonałe dopełnienie geniuszu, jakim jest ten film.

użytkownik usunięty
Stephanie_3

Taaak, Titanic między innymi dlatego jest tak wyjątkowym filmem- dzięki piosence Celine, ona tylko potęguje moje wzruszenie. Chyba nie ma osoby na świecie, która by nie widziała tego filmu i nie słyszała tej piosenki.

ocenił(a) film na 10

Piosenka piękna ale teraz polsat zamiast puścić to reklamuje inne filmy i serialle

Wonderlife

Dokładnie, bo wiedzą, że mają olbrzymią widownię i chcą się zareklamować jak najbardziej. Wycisnąć co się da. Szkoda tylko, że nie mogą tego zrobić dosłownie dwie minuty później. Kiedy padłaby ostatnia nuta utworu. Ludzie nie zdążyliby jeszcze wyłączyć, a oni świetnie by się zareklamowali.

użytkownik usunięty
mysiaczeczek

Komercja zabija sztukę ;\
no ja też żaluję, ale zawsze można puścić na necie:
http://www.youtube.com/watch?v=8poQxrykDpg
piękne wykonanie.

Eee... tam przesadzacie. Piosenka jest naprawdę dobra ale nie aż tak, żeby ją nazywać jedną z najpięksiejszych ever. Podkład żeczywiście jest genialny ale Celine Dion mogłaby zaspiewać to troche lepiej... Znam wiele dużo piękniejszych piosenek np. Michal Jackson - Heal The World, 2Pac - Life Goes On, czy wiele innych.

ocenił(a) film na 8
DarkHunter

Tylko, że większość z nas jak słyszy "My heart will go on" widzi w głowie obraz Jacka i Rose. Może jej fenomen tkwi właśnie w tym dobrym dobraniu jej do filmu?

nataly93

nataly93, dokładnie właśnie o to chodzi, też tak uważam. Piosenka wydaje się dużo doskonalsza przez to, że genialnie komponuje się z filmem.