na podstawie mnie: wiem, że dla naprawdę wielu osób jest to arcydzieło i rozumiem to, ale uważam, że film jest... średni. Typowe romansidło połączone z tragedią. Nie ujął mnie. Myślę, że najlepsza była muzyka i tyle co mi się podobało. Być może po prostu nie lubię reżyserii Camerona.
Co do Camerona, tez nie toleruje jego rezyserii jednak zastanawiam sie dlaczego Avatar jest wyzej w rankingu niz Titanic... ?
Nie tolerujesz Camerona jako reżysera a filmowi który zrobił dajesz 10? W takim razie jakimi kryteriami się kierujesz oceniając film? Nie uwzględniasz pracy reżysera, czy może po prostu ostatnio nie wypada go lubić, dlatego tak napisałaś? Widziałem 5filmów które reżyserował i z czasem podobają mi się mniej, a czy Ty wiesz, co poza Titanic' iem i Avatarem reżyserował?
nie wiem czy zauwazylas/les ale to jest 10/10 dla Titanica nie dla Camerona ;) a Avatar byl przykladem podanym co do tematu jakie filmy sa wyzej, rownie dobrze moglam podac cokolwiek innego niekoniecznie tego samego rezysera ;p - czytanie ze zrozumieniem sie klania