7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

???

ocenił(a) film na 10

czemu tak nisko ? przeciez to najlepszy film
;|

kamilcia15

na podstawie mnie: wiem, że dla naprawdę wielu osób jest to arcydzieło i rozumiem to, ale uważam, że film jest... średni. Typowe romansidło połączone z tragedią. Nie ujął mnie. Myślę, że najlepsza była muzyka i tyle co mi się podobało. Być może po prostu nie lubię reżyserii Camerona.

ocenił(a) film na 10
lisa666

Co do Camerona, tez nie toleruje jego rezyserii jednak zastanawiam sie dlaczego Avatar jest wyzej w rankingu niz Titanic... ?

ocenił(a) film na 10
kamilcia15

odnosząc się do dzisiejszego nudnego kina uważam, że ten film jest genialny

ocenił(a) film na 4
kamilcia15

Nie tolerujesz Camerona jako reżysera a filmowi który zrobił dajesz 10? W takim razie jakimi kryteriami się kierujesz oceniając film? Nie uwzględniasz pracy reżysera, czy może po prostu ostatnio nie wypada go lubić, dlatego tak napisałaś? Widziałem 5filmów które reżyserował i z czasem podobają mi się mniej, a czy Ty wiesz, co poza Titanic' iem i Avatarem reżyserował?

ocenił(a) film na 10
Ten_Iwan

nie wiem czy zauwazylas/les ale to jest 10/10 dla Titanica nie dla Camerona ;) a Avatar byl przykladem podanym co do tematu jakie filmy sa wyzej, rownie dobrze moglam podac cokolwiek innego niekoniecznie tego samego rezysera ;p - czytanie ze zrozumieniem sie klania

użytkownik usunięty
lisa666

a scenografia?? a gra aktorska?? kostiumy? fabula wcale nie byla nudna, jak na ten melodramat ciekawa, to arcydzielo w swoim gatunku; w filmie nie ocenia sie samej fabuly