7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

...

ocenił(a) film na 1

1/10 i tyle ode mnie...dziekuje za uwage...

użytkownik usunięty
eliza007

ok wygadałaś się, żałosny temat żałosnej osobowości , a teraz nie wchodź tu więcej , nie ośmieszaj się ...

użytkownik usunięty

aha i dziękuję za uwagę :p :p

eliza007

Prowokacja!

Corleone_94

nudzi ci się w tej Irlandii? żałosna prowokacja bo nawet nie napisałaś żadnego uzasadnienia tej oceny

ocenił(a) film na 1
Camille_4

nigdzie nie jest napisane ze trzeba uzadadniac swoja ocene wiec... po prostu nie lubie tego filmu i koniec...dobranoc pchly na noc...:)

eliza007

co za skończony kretynizm ;/ <<<i tyle ode mnie... dziękuje za uwagę...>>>

ocenił(a) film na 1
Tajlana

''co za skończony kretynizm''-to mowi osoba ktora dodala do ulubionych filmow chilale z beverly hills - nie rozsmieszaj mnie...dziekuje za uwage :P :P

eliza007

to mowi osoba ktora dodala do ulubionych filmow chilale z beverly hills - nie rozsmieszaj mnie...dziekuje za uwage - hmmmmm... a właśnie, że nie mam ;p coś ci się pomyliło, na przyszłość, sprawdź uważnie.

ocenił(a) film na 1
Tajlana

bo pewnie wykasowalas...sprawdzalam i to kilka razy, byla czilala na bank, ale co ja poradze ze mozna kasowac swoje ulubione filmy...pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Tajlana

p.s ale masz eurotrip, pewnie tez niedlugo wykasujesz:P

ocenił(a) film na 9
eliza007

"nigdzie nie jest napisane ze trzeba uzadadniac swoja ocene wiec... po prostu nie lubie tego filmu i koniec...dobranoc pchly na noc...:)"-a mi się wydaje, że po prostu nie masz argumentów by uzasadnić swojej oceny. I co to za wytykanie kto jakie filmy lubi? To, że ma dany film w ulubionych to znaczy, że lubi go oglądać, a nie że najbardziej ceni ze wszystkich.

ocenił(a) film na 9
Frydrick

Oj kolego...na nią bluzgasz a sam masz wszystko zablokowane. Dlaczego? Wstydzisz się swoich ocen i ulubionych filmów?

ocenił(a) film na 10
eliza007

MArna prowakacja z tym tematem, to tyle ode mnie - dziekuje za uwage. buhaha

użytkownik usunięty
eliza007

Hehehe, ale jazda- dziękuje za uwage.

ocenił(a) film na 8
eliza007

Masz już 14 odpowiedzi. Cieszysz się? Bo chyba o nic innego ci nie chodzi trollu? ;)

A teraz możesz już wypominać mi filmy z moich ulubionych. ;) Ciekawe tylko dlaczego ty nie masz odwagi odblokować swojej listy. ;)

ocenił(a) film na 9
Stranger

Widzę, że nie otrzymamy odpowiedzi chyba:).