ok wygadałaś się, żałosny temat żałosnej osobowości , a teraz nie wchodź tu więcej , nie ośmieszaj się ...
nudzi ci się w tej Irlandii? żałosna prowokacja bo nawet nie napisałaś żadnego uzasadnienia tej oceny
nigdzie nie jest napisane ze trzeba uzadadniac swoja ocene wiec... po prostu nie lubie tego filmu i koniec...dobranoc pchly na noc...:)
''co za skończony kretynizm''-to mowi osoba ktora dodala do ulubionych filmow chilale z beverly hills - nie rozsmieszaj mnie...dziekuje za uwage :P :P
to mowi osoba ktora dodala do ulubionych filmow chilale z beverly hills - nie rozsmieszaj mnie...dziekuje za uwage - hmmmmm... a właśnie, że nie mam ;p coś ci się pomyliło, na przyszłość, sprawdź uważnie.
bo pewnie wykasowalas...sprawdzalam i to kilka razy, byla czilala na bank, ale co ja poradze ze mozna kasowac swoje ulubione filmy...pozdrawiam
"nigdzie nie jest napisane ze trzeba uzadadniac swoja ocene wiec... po prostu nie lubie tego filmu i koniec...dobranoc pchly na noc...:)"-a mi się wydaje, że po prostu nie masz argumentów by uzasadnić swojej oceny. I co to za wytykanie kto jakie filmy lubi? To, że ma dany film w ulubionych to znaczy, że lubi go oglądać, a nie że najbardziej ceni ze wszystkich.
Oj kolego...na nią bluzgasz a sam masz wszystko zablokowane. Dlaczego? Wstydzisz się swoich ocen i ulubionych filmów?
Masz już 14 odpowiedzi. Cieszysz się? Bo chyba o nic innego ci nie chodzi trollu? ;)
A teraz możesz już wypominać mi filmy z moich ulubionych. ;) Ciekawe tylko dlaczego ty nie masz odwagi odblokować swojej listy. ;)