7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

10/10

ocenił(a) film na 9

Niestety jeśli chodzi o ten film to poprstu innej oceny nie moge dać...
I zgadzam się z jedną z wypowiedzi że poprstu nie wszyscy dorośli do tego filmu... i to prawda, gdy oglądałem Titanic'a mając 13 lat to poprostu był to kolejny film który obejrzałem, teraz mając lat 20 to.... poprostu płacze i nie wstydze się tego powiedzieć bo w/g mnie jest to znak że film ma to coś, i naprawde jest bardzo niewiele filmów (w zasadze tylko kilka), które by powodowały u mnie wzruszenie...

ocenił(a) film na 9
19lynx89

calkowicie sie z toba zgadzam...ogladalam ten film juz pare razy i co jakis czas do niego wracam..po pierwszej projekcji ,,titanicaq,,obejrzalm duzo filmow dokumentalnych z nim zwiazanych i uwazam ze rezyser spisal sie znakomicie dbajac o naprawde drobne szczegoly..zbierznosc nazwisk w filmie pokrywala sie z prawdziwymi nazwiskami osob na titanicu..albo genialnie zostal dobrany aktor grajacy kapitana..wygladal jak prawdziwy....jesli ktos kiedys zainteresowany byl szczegolami tej wielkiej katastrfy to tego filmu nie moze przegapic...czlowiek sie wzrusza..i nie chodzi tu tylko i watek romantyczny ..ale o wszystkich ludzi.film pozwara przezyc to co pasazerowie czuli w takiej chwili..chodzi o ogrom katastrofy..i ta muzyka..az ciary przechodza....dla mnie rewelacyjny...