Ten film jest świetny , ponadczasowy! Z genialnym zakończeniem, to nie jakieś zwykłe romansidło lecz arcydzieło ;D
Dokładnie:)
I chociaż mam tylko 13 lat, to zdecydowanie bardziej cenię sobie naprawdę dobre filmy, jak np. Titanic (mój ulubiony).
Mój brat twierdzi, że to beznadziejny film, bo nie ma się tam z czego pośmiać. Ale czasem trzeba się przecież wzruszyć i zatopić w tej ponadczasowej historii o miłości, która przetrwa wszystko...
zgadzam się z wami , ten film jest genialny :) oglądałam go juz chyba ze 100 razy , ale i tak go kocham :) chyba nigdy mi się nie znudzi:)
No właśnie.Zgadzam się z Tobą June_Dwyer. Film "Titanic" oglądałam milion razy i mi się nie znudził. Jak się Wam podobała piosenka 'My Heart Will Go On"?Moim zdaniem to jest największy przebój Celine Dion, która tak pięknie zaśpiewała,nic Celine nie przebije.OGROMNE BRAWA DLA CELINE!!!!! A wracając do filmu, jest on ponadczasowy,Leonardo i Kate świetnie zagrali, muzyka piękna,najbardziej podobają mi się utwory: Przede wszystkim "My Heart Will Go On", "Southampton","Rose", "Take Her To Sea,Mr.Murdoch", "Unable to stay,unwilling to leave". Wiem,że mi nie uwierzycie,ale we Wrocławiu jest blok w kształcie "Titanica",kiedyś,jak poszłam się przejść,właśnie poszłam do tego bloku. Przypomniało mi się,że wzięłam ze sobą MP3,puściłam na słuchawkach "My Heart Will Go On",spacerowałam sobie "na tym bloku" na tarasie i czułam się,jakbym naprawdę płynęła tym przewspaniałym statkiem. Sobie wyobraziłam jednocześnie,że Wrocław jest morzem,Oceanem,a ten blok to właśnie "Titanic"...
szkoda,że jest tak nisko w rankingu światowym .;;/ powinien być w pierwszej 10 co najmniej.
Tak ponadczasowy film! oglądałam ten film jakoś 20 razy i za każdym razem płacze..