7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

TITANIC nie zasługuje na 117 miejsce przynajmniej powinien miec miejsce w pierwszej dziesiątce. Noc cóż wielkie zdziwienie!!!! Jak widać ludzie mają słaby gust

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

zgadzam się , toż to klasyk jest : P !!!!!!!!!!!

klaudia21_04

W pierwszej dziesiątce może nie, ale w TOP100 na pewno

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

top 100 na 1000 % też jestem zdziwiony )

qlimaxqdance

Moim zdaniem powinien być w TOP 25, a u mnie byłby w TOP 10, ale zawsze trzeba wziąć poprawkę na to, że przecież nie każdy będzie głosował tak jak my, ale miejsce poza 100 to już nieporozumienie, tym bardziej, że w setce jest tyle gorszych filmów, że szok.

Dances_with_Life

"Titanic" powinien być w pierwszej trójce!!
Ale co tam, dla mnie i tak jest na 1 miejscu. Lepszego filmu już nigdy nie będzie ;))

ania_979

Zgadzam się z Wami kociaczki, powinien być w TOP100 to przynajmniej, ale co się zrobi, że lud filmwebu nie całkiem podziela naszą opinię?

ocenił(a) film na 5
DziewczynaWolnoscUSA

na top 10 nie zasługuje - bo nie ma tu żadnego genialnego aktora:/

Other23

"nie ma tu żadnego genialnego aktora:/" - Fakt. Bo co to za nagroda Oscar? Przecież to tylko największe możliwe wyróżnienie filmowe...

ocenił(a) film na 5
Dances_with_Life

Powiedziałem, że nie ma tu żadnego genialnego aktora...
Nie obchodzi mnie Oscar, tylko obsada...

Other23

A moim zdaniem aktorzy są świetni. Szczególnie role główne, ale pozostali aktorzy też są wspaniali.

Other23

Wiem co napisałeś, potrafię czytać. Sprawdź sobie teraz czy w Titanicu jest jakiś aktor z Oscarem. Jeśli tak to wskaż nam jaki. Jak dla Ciebie Di Caprio i Winslet są dennymi aktorami to idź się leczyć.

ocenił(a) film na 5
Dances_with_Life

Nie napisałem, że są dennymi aktorami...
Po prostu nie są geniuszami, a żeby być w TOP10 powinno się mieć obsadę
z najwyższej półki...

ocenił(a) film na 8
Other23

a ja uważam że aktorzy są świetni zwłaszcza DiCaprio i Winslet zagrali świetnie i patrząc na ich poprzednie i późniejsze role tylko to udowadniają

ocenił(a) film na 6
Dances_with_Life

Gówno mnie obchodzi oscar. Naprawde ważne to są festiwale np. Cannes,Wenecja i Berlin. Oscar powinien się nazywać "nagrodą wzajemnej adoracji". Nie wiem jak ta akademia wybiera ale do obiektywizmu to jej daleko...

ocenił(a) film na 9
klaudia21_04

No właśnie szkoda, że ten film, arcydzieło kina jest poza 100, na IMDB film ma ocene 7,3 wiec nie jest tak tragicznie ale właścnie miejsce poza setka to lekka przesada

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

wg mnie nie ma co sie dziwic. filmy z tzw. kobieca fabula - rozbudowanym watkiem milosnym nie beda masowo otrzymywac 9/10 gwiazdek o Panow, ktorzy stanowia pewnie powyzej 70%glosujacych

ocenił(a) film na 10
dzebedisa

Też tak myślę. Ale chociaż te 30% pań - jeśli dałyście poniżej 10/10, to lepiej dajcie. Zawsze to coś. ;)) Ja oczywiście(bo też jestem panią, uwielbiam ten film) ; p

ocenił(a) film na 10
aliccce

A ja jestem panem i również uwielbiam ten film :P

10/10

ocenił(a) film na 8
klaudia21_04

Niestety, ale w tym filmie aktorzy sie nie popisali niczym specjalnym :(, a
szkoda, bo film moglby nalezec do jednego z najlepszych filmow w historii
swiatowego kina. moja ocena to 8/10

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

Racjonalnie myśląc to powinien być w pierwszej 10. Ale według mnie powinien
być 1. Najlepszy film jaki widziałam. Chociaż widziałam go już tysiące
razy... Zawsze wzrusza mnie tak samo. A prawdziwą historię RMS Titanic też
uwielbiam...

Lady_of_Titanic

Faktycznie film powinien być wyżej ... ale cóż niektórzy frustraci widząc "melodramat" i "komercyjność" filmu nie zauważają jego plusów. A plusów jest dużo . Nie mówię tu o scenariuszu , który jest dość banalny ale np. o dokładności w stosunku do prawdziwej katastrofy , muzyki , efektów i gry aktorskiej ( która może nie była GENIALNA ale b.dobra )

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

też się strasznie zdziwiłam !
czy tym człowiekom się już w główkach poprzewracało czy co?
w Top Świat Titanic powinien być PRZYNAJMIEJ w pierwszej 10 chociaż i tak jego miejsce jest w pierwszej trójce.
szkoda gadać ;)

ocenił(a) film na 10
klaudia21_04

Nieobecnośc Titanica w 100 to granda patrząc obiektywnie powinien byc w top
25 u moim rankingu jest top 10 wspaniały film