TITANIC nie zasługuje na 117 miejsce przynajmniej powinien miec miejsce w pierwszej dziesiątce. Noc cóż wielkie zdziwienie!!!! Jak widać ludzie mają słaby gust
Moim zdaniem powinien być w TOP 25, a u mnie byłby w TOP 10, ale zawsze trzeba wziąć poprawkę na to, że przecież nie każdy będzie głosował tak jak my, ale miejsce poza 100 to już nieporozumienie, tym bardziej, że w setce jest tyle gorszych filmów, że szok.
"Titanic" powinien być w pierwszej trójce!!
Ale co tam, dla mnie i tak jest na 1 miejscu. Lepszego filmu już nigdy nie będzie ;))
Zgadzam się z Wami kociaczki, powinien być w TOP100 to przynajmniej, ale co się zrobi, że lud filmwebu nie całkiem podziela naszą opinię?
"nie ma tu żadnego genialnego aktora:/" - Fakt. Bo co to za nagroda Oscar? Przecież to tylko największe możliwe wyróżnienie filmowe...
Powiedziałem, że nie ma tu żadnego genialnego aktora...
Nie obchodzi mnie Oscar, tylko obsada...
Wiem co napisałeś, potrafię czytać. Sprawdź sobie teraz czy w Titanicu jest jakiś aktor z Oscarem. Jeśli tak to wskaż nam jaki. Jak dla Ciebie Di Caprio i Winslet są dennymi aktorami to idź się leczyć.
Nie napisałem, że są dennymi aktorami...
Po prostu nie są geniuszami, a żeby być w TOP10 powinno się mieć obsadę
z najwyższej półki...
a ja uważam że aktorzy są świetni zwłaszcza DiCaprio i Winslet zagrali świetnie i patrząc na ich poprzednie i późniejsze role tylko to udowadniają
Gówno mnie obchodzi oscar. Naprawde ważne to są festiwale np. Cannes,Wenecja i Berlin. Oscar powinien się nazywać "nagrodą wzajemnej adoracji". Nie wiem jak ta akademia wybiera ale do obiektywizmu to jej daleko...
No właśnie szkoda, że ten film, arcydzieło kina jest poza 100, na IMDB film ma ocene 7,3 wiec nie jest tak tragicznie ale właścnie miejsce poza setka to lekka przesada
wg mnie nie ma co sie dziwic. filmy z tzw. kobieca fabula - rozbudowanym watkiem milosnym nie beda masowo otrzymywac 9/10 gwiazdek o Panow, ktorzy stanowia pewnie powyzej 70%glosujacych
Też tak myślę. Ale chociaż te 30% pań - jeśli dałyście poniżej 10/10, to lepiej dajcie. Zawsze to coś. ;)) Ja oczywiście(bo też jestem panią, uwielbiam ten film) ; p
Niestety, ale w tym filmie aktorzy sie nie popisali niczym specjalnym :(, a
szkoda, bo film moglby nalezec do jednego z najlepszych filmow w historii
swiatowego kina. moja ocena to 8/10
Racjonalnie myśląc to powinien być w pierwszej 10. Ale według mnie powinien
być 1. Najlepszy film jaki widziałam. Chociaż widziałam go już tysiące
razy... Zawsze wzrusza mnie tak samo. A prawdziwą historię RMS Titanic też
uwielbiam...
Faktycznie film powinien być wyżej ... ale cóż niektórzy frustraci widząc "melodramat" i "komercyjność" filmu nie zauważają jego plusów. A plusów jest dużo . Nie mówię tu o scenariuszu , który jest dość banalny ale np. o dokładności w stosunku do prawdziwej katastrofy , muzyki , efektów i gry aktorskiej ( która może nie była GENIALNA ale b.dobra )
też się strasznie zdziwiłam !
czy tym człowiekom się już w główkach poprzewracało czy co?
w Top Świat Titanic powinien być PRZYNAJMIEJ w pierwszej 10 chociaż i tak jego miejsce jest w pierwszej trójce.
szkoda gadać ;)