7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790220
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Wydaje mi sie że są dwa zakończenia do tego filmu... Pamiętam że jak kiedyś z 10/11 lat temu oglądałem go wydawało mi sie że Leonardo zginął na staku.... że wsadził tą swoją ukochaną na te drzwi... i wiedzą że utrzymaja tylko jedną osobe... popłyną do 2 części statku( 1 zatoneła) i tam trzymając się barjerek utoną z tym 1 narzeczonym tej Kate Winslet... A w czoraj oglądająć zobaczyłem inne zakończenie...
Być morze tylko mi sie wydaje bo 11 lat temu miałem z 9 lat... i być morze pamięć płata mi figle...

ocenił(a) film na 10
kamagit

nie no, jest 1 zakonczenie xD
takie, ze titanic zatonąl, on ją wsadza na te drzwi (czy szafe, nie wiem co to bylo) i przyplywa szalupa po nich. ta rose sie ocknela, zobaczyla ze jack nie zyje, puscila go i poszla do tej szalupy xD

ocenił(a) film na 10
madziul_95

Było inne zakonczenie...
Było początkowo inne zakończenie filmu, ale nie dotyczyło fragmentu o którym piszesz. Nieco inaczej wyglądała scena gdy stara Rose podchodzi do relingu by wyrzucić naszyjnik do oceanu. Scena była jednak za długa i Cameron zdecydował się ją zmienić.

ocenił(a) film na 10
piotras104

ale kagmit chodzi o zakonczenie mlodych jacka i rose
a zakonczenie o ktorym piszesz to rzeczywiscie mialo byc inne. mialo byc tak, ze ona wrzuca ten naszyjnik a jej wnuczka i ci nurkowie przybiegaja po nia bo mysleli, ze chce sie zabic. ale tej sceny nie puszczono w filmie, bo ja wycieto wczesniej, wiec nikt nie mogl jej zobaczyc xD

ocenił(a) film na 10
madziul_95

*kamagit mialo byc =) sorry