7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Zauważyłam, że często jeśli ktoś się bierze za ocenę aktorów w "Titanicu" to kończy się na dwóch "głównych bohaterach". A co uważacie na temat innych kto poza Winslet&DiCaprio dobrze (lub źle) zagrał wg Was?

ocenił(a) film na 10
filozoofka

zgadzam się z tobą, ale dzieje się to z pewnością dlatego że sa oni głównymi bohaterami.a więc cała uwaga skłupia się na nich :) Cóż mi się jeszcze bardzo podobała gra przyjaciół leonarda w tym filmie: Tommy'ego <jason barry> i Fabrizio <danny nucci>.

filozoofka

to proste, kochani, tłuki nie potrafią oglądać filmów, więc tylko dwie twarze są w stanie spamiętać

ocenił(a) film na 10
Slasher_McKagan

masz racje, sporo osób widzi tylko główne postacie. wielu ludzi zapytanych o innych aktorów prawdopodobnie odpowie a kto to jest? a kto jest kto? nie mówię że każdy ale znajdzie się wielu. A to świadczy o nie umiejętności oglądania filmu :)

ocenił(a) film na 10
kamilazpolski

Według mnie, bardzo dobre były Frances Fisher (matka Rose) i Kathy Bates (Molly Brown)

ocenił(a) film na 10
Lady_Joy

o tak co do nich to zgadzam się absolutnie. Grały fenomenalnie, mimo ze matka rose miała role takiej żmiji, że nie mogłam na nią patrzeć w tym filmie. :) Ale rzeczywiscie grały swietnie

ocenił(a) film na 10
kamilazpolski

Świetnie przekazywały emocje, np.matka w rozmowie z Rose (gdy sznurowała córce gorset) albo w szalupie, gdy patrzyły na tonący statek

ocenił(a) film na 10
Lady_Joy

zgadzam się, choć mi najbardziej utkwił moment jak ona patrzyła na jacka w momencie poznania go <jak jack uczył pluć rose> wtedy ona spojrzała na niego jak na robaka. ta jej mina, nigdy tego nie zapomne :)

ocenił(a) film na 10
kamilazpolski

o tak, tak, masz rację, to też świetna scena

ocenił(a) film na 10
Lady_Joy

titanic to świetny film więc większość scen mi się podobała :)

filozoofka

uwielbiam Niezatapialną Molly Brown. dla mnie to najlepsza postać z filmu :-))

ocenił(a) film na 9
filozoofka

Nie patrząc na te dwie główne postacie to świetnie zagrała też Kate Winslet no i DiCaprio

filozoofka

Kate Winslet dobrze zagrała, a DiCaprio? bo ja wiem, w mojej ocenie bez rewelacji. A poza nimi były dobrze zagrane role, nawet lepiej co niektóre. Według mnie genialnie zagrali: Victor Garber, Kathy Bates, Ewan Stewart, Bernard Hill Gloria Stuart także Billy Zane(mimo iż grał wrednego typa) ogólnie wydaje mi się, że w "Titanicu" czego jak czego, ale aktorów nie ma się co czepiać.

ocenił(a) film na 10
DziewczynaWolnoscUSA

też uważam, że aktorzy zagrali naprawdę bardzo dobrze. oglądałam dziś film i ponownie jestem pod wrażeniem ich gry