7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Mam Cię podać do sądu młodzieńcze? "Zaśmiecanie" największego w Polsce portalu ściśle podlega karze prawnej. Pańska sprawa zostanie zgłoszona tutaj: http://www.policja.pl/portal/pol/49/606/KONTAKT.html a następnie, jak mniemam, przesłana do działu Telekomunikacji Polskiej ABUSE. Zostanie Pan namierzony przez IP, w ciągu dwóch tygodni prawnicy TP skontaktują się w celu poinformowania o terminie rozprawy w toku karnym. Pozdrawiam.

Ja nie żartuje.

ocenił(a) film na 10
TheDayTheEarthStoodStill

Zapomniałem jeszcze dopisać że odszkodowanie jakie będziesz musiał wpłacić na rzecz Filmwebu będzie wynosić co najmniej 2000zł. (wiem o tym bo już nie jednego takiego pajaca jak ty zgłosiłem)

ocenił(a) film na 10
TheDayTheEarthStoodStill

Oj przepraszam! Filmweb nie jest portalem tylko serwisem.

użytkownik usunięty
TheDayTheEarthStoodStill

wyluzuj, przeciez domagam sie bana zeby nie czytac waszych opinii, ale administrator jest gluchy. Czy ktos mi da tego bana, zebym tutaj nie wchodzil?
PS: pisze z bursy w wawie, jedno IP na około 500 osób.

użytkownik usunięty

Moja prośba ciągle aktualna, znudziło mi się pisanie tutaj już mimo, że moznaby w kółko, ale szkoda czasu. Jak się skontaktować z adminem portalu?

ocenił(a) film na 10

Niestety nie wyluzuje!

za krótki

użytkownik usunięty
TheDayTheEarthStoodStill

Mówię przecież nie będę pisał już tematów na Titanicu ani Ojcu Chrzestnym, które by nic nie wnosiły, a tylko chaos wprowadzały. W sumie późno, ale rozumiem, że to bezcelowe, mamy wszyscy rożne gusta, a ja lekko przesadziłem odnosnie manifestacji swoich i w sumie to bład, ale lepiej go pojac pozno niz wcale, chyba co nie? Dla jasnosci, nie zycze sobie porownywania mnie do uzytkownika "florion", bo pewnie na to wyglada, ale niestety nie jestesmy jedna i tą samą osobą, zresztą jak widzę on szczególnie "preferuje" Ojca Chrzestnego, ale mam nadzieje, ze i on zrozumienie swój błąd, bo w sumie szkoda zasmiecac tego portalu, ktory badz co badz sie przydaje, przynajmniej mi, gdyz moge zobaczyc obsade danego filmu czy ciekawostki.
Wybacz moją niegodziwość, postaram się nie zakłócać życia innym uzytkownikom oraz zywo zachęcać innych do kulturalnych wypowiedzi. Poniosło mnie za bardzo.