7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Do tych co lubią ten film mam pytanie jaki jest powód że ten film lubicie? dlaczego uważacie że jest dobry? a nie lepsze jest np HSM[według mnie też nie jest lepsze] ale dlaczego tak uważacie?

ocenił(a) film na 10
nancyyyy

Lubię ten film, ponieważ podoba mi się sama fabuła, historia miłości i ukazanie historii oraz tragedii tego statku. Uważam, że jest dobry, bo grają w nim dobrzy aktorzy, którzy świetnie wykreowali postacie, które zagrali, poza tym świetnie wyreżyserowany i w ogóle ciekawy pomysł. Na zasadzie miłości, ukazać taką wielką tragedię.

Pinky_Emm

Lubię bo... jest o Titanicu.
Wprawdzie film ten posiada pewne niedociągnięcia niektóre nieco denerwujące, ale mimo wszystko w pewien sposób upamiętnia tamtą tragiczną noc, Tamtych Ludzi... i doceniam przede wszystkim to. Poza tym od strony technicznej film jest bardzo dobrze zrobiony, świetna muzyka...

No i uważam, że pomiędzy "Titanikiem" a "High School Musical" nie ma nawet porównania no bo jak można porównywać film mający wielką wartość historyczną do (bez obrazy dla fanów HSM) głupawej komedyjki.

ocenił(a) film na 10
nancyyyy

No ty chyba sobie zarty robisz! Mogles chociaz lepszy przyklad podac. Nie ma konkretnego powodu zeby go tak uwielbiac. Po prostu go lubie i juz. Za calosc. Piekna historia, wzruszajaca, chwytajaca za serce. To wszystko mowi za siebie! :)

ocenił(a) film na 10
mela1993_5

nie wiem, ja po prostu lubie i juz ;)
fajna historia, to jak oni sie poznali i jak statek tonie... ahh xD