7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Oglądajac to myślałem jaki film prostacki, jednak wciągnął mnie całego i zapewnił wiele rozrywki.
6/10 - niezły.

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

nooo, twój "fun club" też miał rozrywkę, pewno nie jeden oczyma wyobraźni widział jak gdzieś tam nie dosięgasz do kry lodowej... :-]

Zgłoszone jako SPAM.

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

w DUPIE mam czy cię wciągnął, czy nie..
Po jakiego chuja zakładasz nowy wątek w dyskusji trepie, jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia?

Covenant

bo to jest troll i musiał założyć swoje tematy wszędzie

ocenił(a) film na 7
Covenant

Rozumiem Covenant że wyraziłeś swoje zdanie lecz nie musisz pisać obraźliwych słów.Powstrzymaj się.

ocenił(a) film na 8
byku98

Sorry za french, ale brak mi już słów na tego typa.

ocenił(a) film na 5
Covenant

jak to po co zakłada.. bo to janeczek, on sie z każdym musi podzielić swoimi pierdolniętymi poglądami i pokazać jak wielkim stosem łajna jest jego zdanie, jak i również jego osoba

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Przestań pisać wszędzie jednozdaniowe, bezsensowne, nikogo nie obchodzące tematy trollu!!!
Kogo obchodzi czy film ci się podobał, czy nie!? Na forum gada się o filmie!
Te twoje teksty to zwykły SPAM!

A składnię masz jak upośledzony. Moja dwunastoletnia siostra pisze lepiej niż ty.

Alex_Tyler

Alex zauważyłem ze większość dobrych filmów oglądasz dopiero teraz.. Wcześniej chyba nie miałeś komputera lub telewizora? Tylko nie mów ze czasu bo co może gimnazjalistka robić po szkole?

Alex_Tyler

No co ty, tylko 6. Nie przesadzaj szkodniku internetowy. Film zasługuje na 10.

maxior

Janeczku zapomniałeś wpisać znak jakości Alex Tyler poleca.

maxior

Przeciwników tego trolla zapraszam na mój blog: http://www.filmweb.pl/user/maxior/blog/521863

użytkownik usunięty
Alex_Tyler

A kogo obchodzi , czy Cię wciągnął , czy nie ? Nie żadnych ciekawych spostrzeżeń , to po co zakładasz nowe forum?

Ty chyba nie masz zbyt wielu przyjaciół na realu ...

jakim cudem ten wątek znalazł się na górze jak ostatnia wypowiedź jest z 25 czercwa? Ten gość już chyba na szczeście tu nie pisze