7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Jeszcze jeden pomysł na odtwórczynie roli Rose zobaczyła wątek pod spodem więc pomyślałam że sama też coś napisze. Tzn to nie mój pomysł a mojej kuzynki mi on za bardzo nie pasuje bo ja tam wole Kate w roli Rose. Ale moja kuzynka wymyśliła że Rose mogłaby zagrać Amy Lee. Oczywiście ona nie jest aktorką. Ale moja kuzynka stwierdziła że Amy Lee gdyby tak była aktorką dużo bardziej pasowałaby do roli Rose niż Kate.. co o tym sądzicie?

Camille_4

O ile kojażę to Amy Lee śpiewa rocka. Lubię ją ale jakoś nie pasowałaby mi do roli dziewczyny z dobrego domu. Jednak Kate to Kate. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Camille_4

Amy Lee? No nie wiem... Myślę, że w zamierzeniu Camerona było, żeby odtwórczyni roli Rose zwyczajnie pasowała do tej roli. Uważam, że Amy raczej nie pasuje do takiej postaci, jaką była Rose, gdyż ma inny typ urody - mniej dystyngowany i delikatny zarazem, a poza tym, jej postać prawdopodobnie zostałaby stworzona przez nią inaczej niż przez Kate.

Pinky_Emm

hmmmmmmmmmmmm..... Amy Lee jest ładniejsza niż Kate Winslet. Kate niby nie ma nic krzywego czy brzydkiego ale przecież Amy też za to ma piękne oczy Kate takich nie ma. No ale trudno mi sobie wyobrazić Amy w roli Rose no i ona jest piosenkarką także nawet jakby chciała zagrać w filmie nie wiadomo jakby grała czy byłaby wiarygodna