7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Świetny;P dlaczego nie ma maks punktów?? Ludzie przecież ten film jest Najlepszy !!:-) za każdym razem płaczę przy nim :D

ocenił(a) film na 9
boniq_1310

Oczywiście, że jest świetny. Jak dla mnie 9/10 i: My heart will go on...:)))) Brawo Celina!

użytkownik usunięty
Sigerson

Według mnie również jest najgenialniejszy. I oczywiście dałam 10/10. Ale cóż gusta są różne, jednemu się podobał a drugiemu nie.

ocenił(a) film na 10

Ja też na nim rycze za każdym razem, ta muzyka co leci na początku wystarczy, potem już cały film oglądam przez łzy;)

użytkownik usunięty
Bisexidryna

Dla mnie film był świetny ;] Aż się popłakałam za pierwszym razem ;] Dałam mu 9/10, choć zastanawiałam się czy nie dać mu maksymalnej liczby punktów... ;]

boniq_1310

Też tak sądze. Ten film to istne cudo. Wspaniały, genialny i cudowny. Najlepszy film na świecie. Mam 25 lat i jestem fanem, maniakiem tego filmu, tej tragedi i tego statku. W domu mam ponad metrowy model titanica, który kosztował mnie prawie 3000 tysiaki. Budowałem go prawie dwa lata. Pasjonuje mnie ten statek i ta tragedia. Pozdrawiam wszystkich fanów tego statku i tej tragedi.

użytkownik usunięty
Kobra83

Teraz po raz kolejny obejrzałam ten film i zmieniłam moją ocenę na z dziewięciu na maksymalną ;] Uznałam, że ten film na sto procent zasługuje na taką ;] Pozdrawiam serdecznie ;]

użytkownik usunięty

Teraz po raz kolejny obejrzałam ten film i zmieniłam moją ocenę z dziewięciu na maksymalną ;] Uznałam, że ten film na sto procent zasługuje na taką ;] Pozdrawiam serdecznie ;]

PS. W poprzednim poście literki mi się trochę poprzekręcały ;]

ocenił(a) film na 10

U mnie też ma 10\10 ale nie za opowieść o miłości tylko za reżyserie, muzykę, zdjęcia i montaż. Pozdro

ocenił(a) film na 10
boniq_1310

ten film to istne ARCYDZIEŁO !! 10/10
i czemu ten film jest na 255 miejscu ? przeciez w top 100 przynajmniej powinien być.. ;/ jak nie w top10..

boniq_1310

10/10 jest dla Arcydzieł nie dla Melodramatów typu Titanic ze zniewieściałym Di Caprio... Oczywiście też uważam, że film jest świetny, wzruszający, ale nie można go nazwać Arcydziełem !! Na 10 zasługuje według mnie np. Zielona Mila, Skazany na Shawshank bądz Lśnienie choć sam wystawiłem 10 tylko jednemu filmowi, Zielonej Mili...
Ogółem Titanica oceniam na 8.5/10 w porywach 9 :)
Domyślam się, że zaraz zostane zbluzgany i zrównany z ziemią za to, że nie zachwycam się Di Caprio i nie uważam Titanica za naj naj, ale poużywajcie sobie, mam akurat dobry humor :)

ocenił(a) film na 10
Indyk

Czyli według ciebie melodramat nie może by arcydziełem??? A to dlaczego, bo nie bardzo cię rozumiem???

użytkownik usunięty
Indyk

Bez urazy, ale ja prędzej uznam Titanica za arcydzieło niż Zieloną Mile. Nie przeczę, Zielona Mila to spoko film ale ja osobiście wolę Titanic. I nie wszyscy zachwycają się rolą Di Caprio tak jak myślisz! Tak samo mogła bym powiedzieć że ty zachwycasz się rolą Toma Henksa! Zastanów się nad tym co mówisz, a potem mów!

Indyk

Z podejściem, jakie reprezentujesz (melodramat nie może byc arcydziełem), dalsza dyskusja nie ma sensu... Ludzie z uprzedzeniami, nie są obiektywni. Leonardo miał chłopięcą urodę? Tak, nie jest to jego winą. To, że nie mógł gra bardzo 'męskich' ról, nie jest powodem, by go skreślac. Ja osobiście uważam, iż role dramatyczne są trudniejsze, to subiektywna opinia. Oczywiście szanują Twoje zdanie, ale radzę się trochę zastanowic i jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś - zapoznac się z twórczością DiCaprio. Tobie polecam 'Krwawy Diament' lub 'Infiltrację' - wiele osób po tych filmach zmieniło o Nim zdanie.

ocenił(a) film na 10
boniq_1310

zgadzam się, najgenialniejszy film jaki widziałam, i muzyka Hornera mmmmmm, ten film ma w sobie coś takiego, że za kazdym razem płaczę i długo nie mogę się uspokojić, postaci Jack'a i Rose są niesamowite, żyje się tym co Oni czują...ta tragedia, nie wiedzieć czemu jest niezwykle pociągająca i w ogóle... UWIELBIAM...

ocenił(a) film na 10
malina_17

Oczywiście 10/10
Film jest arcydziełem i to bez ale. Mianowicie, wspaniała gra aktorska, budżet, przygotowanie... wszystko jest idealnie zrobione... Największa produkcja w dziejch kina, no to chyba do czegoś zoobowiązuje.
No i jest hstoryczny ukazujący wspomnienia... baardzo ważny, wzruszjący... I "My heart will go omn" celine Dion, idealnie pasuje i zgrywa sięz całą akcją. Pod każdym względem maks.

boniq_1310

kiepski żart z tym najgenialniejszym filmem, jest o wiele więcej lepszych i ciekawszych produkcji od " Titanica", mimo to 8/10 w pełni zasłużone

użytkownik usunięty
Cover

Nie jest to najgenialniejszy film jaki widziałem niemniej jednak to świetna produkcja - piękna wizualnie, okraszona niesamowita muzyką, z ciekawie przedstawionymi ludźmi i ich bolączkami:)

Ten film ma w sobie coś wspaniałego, jest genialny, nic dodać nic ująć :)

ocenił(a) film na 10
PrzemQ_3

Całkowita racja i osobiście powiem, że to jest jedyny film po którym na prawdę płakałem...

kzabost

ja oceniłam na 10. ;]
Według mnie to jest arcydzieło i nie wiem czy jakiś film spodoba mi się tak bardzo jak Titanic.

ocenił(a) film na 10
boniq_1310

Świetny film.....tylko tyle napisze...wiecej chyba nie trzeba:)

boniq_1310

liczę gwiazdki efekty to 1, scenografia 2 , aktorstwo 3, muzyka 4 i reżyseria 5 punkt czyli razem 5 tyle.. nie lubię tego filmu łzy żadnej też nie uroniłem szkoda łez :P arcydziełem też nie jest, może Avatar będzie lepszy .. na bank będzie lepszy :D Dziękuje za uwagę.

ocenił(a) film na 7
dYDelf

Ten film jest genialny!!!!!!! 10/10, szkoda, że nie można więcej. Wolę inne filmy, ale o tym nigdy nie zapomnę i zawsze się popłaczę przy nim;)

ocenił(a) film na 6
The_Slayer

Ma w sobie to coś. Potrafi przynudzać przez połowę filmu. Nie umiecie czytać, gość wyraźnie napisał, Melodramat taki jak Titanic, a nie że melodramat nie może być genialny. Poza tym, film pokazuje może i nieprzeciętną historie miłosną, ale fakty są takie, że w połowie strasznie się nudzi. Dopiero sama scena zatapiania się statku była bdb. Dobre efekty specjalne i niezła muzyka, za tę scenę można dać 9/10, ale reszta tylko na 7/10. Aktorstwo też nie powala.

boniq_1310

"Titanic", "Przeminęło z wiatrem" oraz "Władca Pierścieni" to największe dzieła w historii kina!!! Chociażby dlatego, że nikt nigdy raczej nie będzie w stanie nakręcić lepszych wersji tych filmów - te są niezniszczalne!!!