7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Oglądałam go na początku, jeszcze jako dzieciak z podstawówki i już wtedy mnie niczym nie urzekł. Drugi raz jakoś nigdy nie miałam ochoty go obejrzeć. Choć jest dobrze zrobiony i piękna scena katastrofy, to i tak nie rozumiem tych zachwytów nad nim.

ocenił(a) film na 10
dkf

Moze po prostu nie znasz sie na filmach...

ocenił(a) film na 7
mela1993_5

A może mam swój gust i zdanie, a nie powtarzam tylko za wszystkimi że coś jest super, tylko dlatego że dostało jakieś tam nagrody. Po prostu lubię inny rodzaj filmów.

ocenił(a) film na 10
dkf

To juz jest twoja sprawa. Widze, ze ty lubisz filmy typu horror czy sensacja i masz do tego prawo. Kazdy lubi inny rodzaj filmu. Powiedziales ze kazdy ma swoj gust, wiec nie rozumiem dlaczego czepiasz sie wszystkich, ze sie zachwycaja nad tym obrazem. Przeszkadza ci to? Przeciez kazdy ma swoj gust i swoje zdanie, tak?

ocenił(a) film na 7
mela1993_5

Napisałam tylko że nie rozumiem tych zachwytów, a nie że ci co się nim zachwycają sa tacy czy owacy. To jest różnica i to znacząca. Ale to że ja mam dziwny gust o wiem i to nie tylko jeśli o filmy czy książki chodzi. Pozdrawiam wszystkich miłośników Titanica.

ocenił(a) film na 10
dkf

Ja wiem ze nie kazdy lubi ten film. Znam kilka osob, ktore wola ogladac filmy podobne do twoich ulubionych. I przeciez to jest normalne! Nie ma takiego filmu na swiecie, ktory spodobalby sie wszystkim. Pozdrawiam wszystkich milosnikow horrorow i sensacji! :)

ocenił(a) film na 10
dkf

A ja jestem wielką fanką horrorów , natomiast Titanic mnie zauroczył od samego początku (po raz pierwszy również oglądałam jakoś dzieciak z podstawówki) i wciąz lubię do niego wracać ;)