Titanica oglądałam już wiele razy . Pierwszy raz obejrzałam go jako mała dziewczynka i to jeszcze na kasecie video. Miałam może wtedy z 6 lub 5 lat. Nie za bardzo wiedziałam co się na tym filmie dzieje :) Tonący statek, ludzie krzyczą, wypadają za burtę- to wszystko. Dopiero później znowu go oglądając wszystko zrozumiałam i wtedy po raz pierwszy się na nim popłakałam.
Teraz mimo, że widziałam już ten film ok. 10 razy (jak dla mnie to bardzo dużo =)), nadal płaczę na jednym i tym samym momencie- para staruszków na łóżku szykuje się na śmierć.
Nie mam "Titanica" na płycie, a magnetowid już dawno wyrzuciłam. Oglądam go tylko wtedy gdy leci w telewizji i nie żałuję uważam, że te roczne odstępy dobrze mi robią i może dlatego nadal mi się nie znudził.
Piosenka z filmu "My heart will go on" w wykonaniu Celine Dion jest naprawdę piękna.
ten film jest przecudowny , widziałam go wiele razy i za każdym płakałam , a muzyka po prostu cudowna.
Też należę do grona osób, które wiele razy oglądały ten film. Jakoś tak chętnie do niego wracam... :)
piosenka boska, ogólnie muzyka do filmu bardzo wzrusza...
uwielbiam ten film. pierwszy raz oglądałam go także jako 5-6 latka. już wtedy bardzo mi się spodobał. oglądałam go z 30 razy przynajmniej :D