7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790205
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Oglądałam kolejny raz film i mam trzy pytania odnośnie filmu które mi się teraz przypomniały z góry dziękuje za odp

1. Na początku Jack i Fabricio (jak się pisze jego imię?) byli w tym barze i grali w karty i ten Fabricio powiedział do Jacka jesteś cośtam postawiłeś cały nasz majątek a jak potem biegli żeby zdążyć na statek to znów to powiedział? co to znaczy ijak to dokładnie brzmiało? bo nigdy tego nie moge zrozumieć

2. W tej scenie niedługo przed zderzeniem Murdoch się uśmiechnął bo widział Jacka i Rose jak się całują czy ot tak po prostu? W ogóle ich widział stamtąd? I w tym samym momencie się odwrócił, tylko w którą stronę? w inną niż byli Jack i Rose? Mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi bo nie wiem czy dobrze ja sobie to tak skojarzyłam że się odwrócił żeby się im nie przyglądać i żeby dać zakochanym prywatność. nie no chyba głupio wymyśliłam ;p ale jak myślicie mogło o to chodzić?

3. Jak przed kolacją ten sukinkot Cal gadał z matką Rose to mówił coś jakby są tu tysiące ton stali... o co mu wgl chodziło? bo kompletnie nie kapuje

ocenił(a) film na 8
nancyyyy

2. Tak widział ich z mostka i uśmiechnął się z sytuacji. A odwrócił się w stronę wejścia na mostek, więc pewnie by coś zobaczyć bądź by reżyser mógł pokazać że się śmieje.
3. Cal wspomina że Titanic jest zbudowany po części ze stali z firmy jego/ jego ojca. Na co Ruth mu odpowiada, że teraz będzie wiadomo na kim można polegać jeśli pojawi się problem/ albo będzie wiadomo do kogo się zgłosić kiedy pojawi się problem

nancyyyy

1. "Jesteś pazzo!" - zwiarowany, szalony z włoskiego. Chyba o to Ci chodziło.