Co to ma być? Jakiś syf. Beznadziejny film, gra aktorska 1/10, muzyka, 1/10! W takim filmie oczekuję efektów specjalnych! miali się tam lać w mordy a nie . co prawda filmu nie widzialem ale nie mozecie mnie za to winic widzialem pierwsze minuty filmu i powiem ze syf i beznadzieja nie polecam mialem nadzieje ze w koncu ona mu w twarz da i wogole gówno to jest i jego fani tez.
Dobra, nie będę zaśmiecał forum, to była prowokacja xD. Chciałem tylko was sprawdzić ;)
dla abderytów powinien być ustanowiony zakaz wstępu do portalu...
dla takich osób nie pozostaje nic innego jak siedzieć przed ekranem TV i wpatrywać się z fascynacją (idę za przykładem użytkownika Neph) w Power Rangers, niezależnie czy urządzają sobie kpiny, prowokacje czy piszą całkiem serio...
...podałbyś choć kilka w miarę racjonalnych powodów, które skłaniają Cię do twierdzenia, że to "syf", wypowiadasz swoje całkowicie subiektywne, płytkie, ignoranckie zdanie, nie mając żadnego większego pojęcia; ale cóż w końcu jest wolność słowa, więc niestety czasami musimy tolerować prymitywne opinie i sądy...
hahaha boże ludzie, czy wy jesteście takimi kretynami? czy mi sie tylko wydaje? nie widzicie, że to prowokacja? nawet sam o tym napisałem. Już wielcy inteligenci się znaleźli 60 argumentów za filmem, wielki bulwers, czy wy naprawdę czujecie się dowartościowani, gdy bronicie titanica? nienawidzę romansideł, ale wobec titanica czuję pewien respekt ;)