Do niedawna mój ulubiony, jaki kiedykolwiek istniał! Wspaniała gra aktorska, cudowna muzyka, piękne kostiumy... Ach, dużo by wymieniać! Po prostu cudo!
Cóż, cieszę się, że potwierdziliśmy swoim zachowaniem, że Titanic to do cna typowy FILM DLA MŁODZEŻY (ależ to strasznie brzmi), wśród której wiele jest osobników z niedoborem rozumu. Dowodów dostarcza także to forum, gdzie byle kto chwali się, że po raz enty oglądał Titanica i wydał mu się cudowny, bez jakiegokolwiek uzasadnienia.
Przepraszam bardzo, ale możesz mi powiedzieć, kiedy ja POTWIERDZIŁAM, że "Titanic" to film młodzieżowy? Jakoś nie przypominam sobie.
Julia, nie słuchaj tego pedała, który twierdzi, że "Titanic" to film dla młodzieży. "Titanic" to film wybitny, wzruszający, niesamowity, jeden z najlepszych, jakie nakręcono.
Podzielam twoje zdanie! To arcydzieło! Najarcydzielniejsze arcydzieło! Cud mniemany! Romansowy romans, ogromny statek i tragiczna tragedia! Po prostu wyśmienity!
mój od dawna ulubiony... :) ogladam go zawsze gdy go puszczają w tv ^^ tylko wkurza mnie, że dzielą ten film na 2 części -.-