7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Piękny film!

ocenił(a) film na 10

Do niedawna mój ulubiony, jaki kiedykolwiek istniał! Wspaniała gra aktorska, cudowna muzyka, piękne kostiumy... Ach, dużo by wymieniać! Po prostu cudo!

Julia_20

Idiotka :)

ocenił(a) film na 10
giecy

Debil :D

Julia_20

Cóż, cieszę się, że potwierdziliśmy swoim zachowaniem, że Titanic to do cna typowy FILM DLA MŁODZEŻY (ależ to strasznie brzmi), wśród której wiele jest osobników z niedoborem rozumu. Dowodów dostarcza także to forum, gdzie byle kto chwali się, że po raz enty oglądał Titanica i wydał mu się cudowny, bez jakiegokolwiek uzasadnienia.

ocenił(a) film na 10
giecy

Przepraszam bardzo, ale możesz mi powiedzieć, kiedy ja POTWIERDZIŁAM, że "Titanic" to film młodzieżowy? Jakoś nie przypominam sobie.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Julia, nie słuchaj tego pedała, który twierdzi, że "Titanic" to film dla młodzieży. "Titanic" to film wybitny, wzruszający, niesamowity, jeden z najlepszych, jakie nakręcono.

ocenił(a) film na 10
Krzysiu011089

A idiotką może nazywac swoją matkę.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Podzielam twoje zdanie! To arcydzieło! Najarcydzielniejsze arcydzieło! Cud mniemany! Romansowy romans, ogromny statek i tragiczna tragedia! Po prostu wyśmienity!

ocenił(a) film na 10
Julia_20

mój od dawna ulubiony... :) ogladam go zawsze gdy go puszczają w tv ^^ tylko wkurza mnie, że dzielą ten film na 2 części -.-

użytkownik usunięty
Julia_20

zgadzam się w zupełności!!! ten film to jednym słowem ARCYDZIEŁO!!!

ocenił(a) film na 10

Tak. Zgadzam się tutaj z PRAWIE wszystkimi (wiadomo z kim nie) xD
Pozdro dla wszystkich., którzy maja podobne zdanie do mojego na temat filmu;)