Nudziło mi się i postanowiłem zrobić plakat do tego filmu.
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=46749320 2&albumID=268271&imageID=10148903
Może mało oryginalny ale jednak.
Oczywiście niedługo pokaze światu swoje najnowsze dzieło do Casablaki. Bedzie równie nieśmiertelne jak sam film.
Dzięki za uznanie.
Zapraszam na forum Casablanki tam jest mój kolejny plakat.
Jutro prawdopodobnie będzie plakat do Avatara.
przykro mi, ale beznadziejny
narysujesz w ten sam sposób walące się WTC albo panoramę obozu koncentracyjnego na wesoło?
żal...
Filozoofka człowieku gdzie twoje poczucie humoru ten plakat własnie miał byc wesoły, trochę kiczowaty, jakby parodia. Takich rzeczy przecież nie traktuje sie na powaznie tylko z przymrużeniem oka. Zrobiłem go dla zabawy na poincie w 15 minut więc tym bardziej nie wolno go traktowac serio tylko jako żart.
A teraz odpowiem na twoje pytanie.
Tak, właśnie w taki sposób będę rysować następne plakaty.
To rób sobie takie plakaty do filmów lekkich i przyjemnych a nie do "Titanica".Faktycznie ludzie spadający z rufy statku to takie śmieszne że aż trzeba sobie pokpić. Jak już musisz to możesz zilustrować jakąś scene typu rysowanie Rose czy coś a nie tak badziewnie, ośmieszającą rysować coś co kojarzy się z prawdziwą tragedią.
plakaty dobry, nie mogłem jak to zobaczyłem, Paint Expert, hehe, zrób jakiś plakat do horroru to będziesz debiutował