1 Pierwszy opowiada o "pożeraczach ciał", ale tytuł jest inny. Widziałam tylko kawałek bardzo dawno temu. Na początku tak jakby głos dziewczyny, który rozpoczyna film opowiadaniem.Na samym początku mówiła coś w rodzaju "to musiało się stać" Więcej nie pamiętam, pamiętam , jedynie jedną scenę, z kobietą, albo mężczyzną,(najprawdopodobniej kobieta) leży na łóżku i jej/jego dziecko podchodzi do tego rodzica wołając go, po chwili z ciałem tego rodzica dzieje się coś dziwnego. Wyglądało to jakby ktoś wyssał wnętrzności z tego kogoś a została sama skóra. Przypominało to puszczanie powietrza z dętki od roweru. Film prawdopodobnie z lat 90 ( ale nie jestem pewna).
2 Drugi film...hm. Był tam potwór. Kobieta, blondynka, która tak naprawdę była potworem, potrafiła się przeobrażać z człowieka w obleśnego potwora z jakimiś dziwnymi łuskami wzdłuż kręgosłupa. Poszukiwała "kandydata", ponieważ chciała się rozmnożyć, zabiła wielu mężczyzn. Ścigała ją policja, lub jakieś służby specjalne. W filmie przedstawiony jest jej rozwój od (chyba, ale nie jestem pewna) dziecka , poprzez okres pokwitania, do dorosłości. Dużo jadła i niesamowicie szybko rosła i zabijała
Czkam na pomysły. Propozycje proszę podawać poprzez numery "1" i "2":):)
Z góry Dziękuję