PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789228
7,3 93 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Spicer Lovejoy

ocenił(a) film na 10

Ten to dopiero był biedny. Żal mi go, naprawdę. Był wierny swemu pracodawcy, może nawet darzył Hockley'ia przyjaźnią. Jednak Hockley miał go w nosie, mimo, że ten sumiennie i z oddaniem wypełniał polecenia, i ostatecznie uciekł z tonącego statku nie martwiąc się o lokaja - policjanta. To moim zdaniem jeden z wielu argumentów przemawiających za podłością Cal'a.

Wracając do postaci Spicer'a, ciekawi mnie co stało się z jego pistoletem, niklowaną, elegancką wersją Colta M1911 z perłowymi okładzinami, wziął go z sobą Hockley czy może broń zatonęła wraz z właścicielem?

Lovejoy zatonął czy udało mu się dostać do szalupy? Sądzę, że raczej utonął, był przy samym miejscu złamania się statku.

Co myślicie o tym wszystkim?

45tka

A ja uważam że on był głupi gdyby był mądry nie pomagał by tak bezmyślnie Calowi tylko w końcu by przestał być po jego stronie a on się zachowywał jak taki bezmyślny piesek Cala czy jakiś automat gdzie cal naciska guzik a on to robi co on chcę. Najbardziej to mu się dziwiłam w momencie gdy poinformował Cala że Jack i Rose są po drugiej stronie statku (wiecie kiedy nie?) gdyby tego nie zrobił i okłamał go że ich nie znalazł to by przeżył w tamtym momencie to już jego głupota była maksymalna.

ocenił(a) film na 10
Camille_4

Może niekoniecznie by przezył, niedośc ze byl mężczyzną ( pierwszenstwo kobiety i dzieci) to dodatkowo byl podstarzały. Glupio tylko że męczył ich jeszcze w takiej sytuacji. Statek tonie, ludzie umieraja a on się bawi w policjanta xD

karro55

W policjanta? Chyba w przestępce bo oszustwa itd to przestępstwa chyba nie? A gdyby on nie powiedział Calowi że Jack i Rose są po drugiej stronie statku to by się uratowal a że powiedział to jego wina więc był głupi