Wiem że istnieją podobne tematy ale chciałem napisać że z chęcią obejrzał bym 2 część zapowiadaną w zwiastunach. SZKODA TYLKO ŻE TO POSKLEJANE SCENY Z NP. ROMEO I JULIA ZŁAP MNIE JEŚLI POTRAFISZ. Mam do was pytanie kto jeszcze chciał by obejrzeć 2 część titanica?
a o czym miałaby opowiadać 2 część ? przecież to bez sensu robić 2 część.. mogli by teraz spróbować zrobić film ale nie jak J. Camero melodramat, katastroficzny.. ale coś w stylu tego Titanica z 1996r . ;]
J. Cameron oczywiście nie wcisnęło mi się n.. ale głownie mi chodzi żeby w tym filmie pokazali panikę podróżujących jak oni próbowali się uratować itp..
Oczywiście Titanic od Camerona to po prostu Cudo 10/10 ale jednak mogli by zrobić film "katastroficzny" tylko..
Według mnie powinien powstać np.http://pl.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 tych pseudo zwiastunów. Mógł by być niezły dramat.
I ty wierzysz, ze takie coś może powstać? Ja w to nie wierzę. Widziałam te zwiastuny i szczerze to trochę mnie rozbawiły i wątpię by coś takiego w ogóle powstało. Pozdro ;]
właśnie, co niby miałoby tam być? statek w pierwszej części już zatonął, a jakoś nie wyobrażam sobie "Titanica" bez Titanica..
po pierwsze źle się wyraziłem, chciałbym żeby powstał titanic 2 a nie że powstanie.
po drugie ja jakoś potrafię sobie wyobrazić titanica 2 mogli by zmienić tytuł.
po trzecie z titanic 2 mógł by powstać niezły dramat w końcu nie każdego rozmrażają z bryły lodu po przeszło 70 latach.
a nie sądzisz, że Titanic 2 po zmienieniu tytułu to będzie już całkiem coś innego? rozumiem, że druga część bywa kontynuacją pierwszej. Ty chyba mówisz o powstaniu czegoś nowego. całkiem nowego.
No właśnie... To by było coś kompletnie innego już.
A tak w ogóle to jakoś nie widzę kontynuacji takiej klasyki. To tak jakby ktoś chciał dodać 'Władcy Pierścieni' kolejną część - zmienić niepowtarzalność tej trylogii. Nie sądzę, żeby to był najlepszy pomysł :)
teoretycznie powstała druga część titanica. Wyreżyserowana przez samego Jamesa Camerona. Chodzi o film Ghosts pf the Abyss, jest trójwymiarowy dokument w którym zwiedzano "jeszcze głębsze" wnętrza Titanica. Są w siedzi dvdrip w westsji 2D możecie je "wypożyczyć z netu" ;P
Doskonale was rozumiem, ale co do filmu ma zmiana tytułu np. władca pierścieni macie racje jest trylogia i tak powinno zostać ale kto zabroni jacksonowi wyreżyserować jakby to powiedzieć dodatkową część o nazwie hobbit lub coś w tym stylu tak samo jak mogło, by powstać zamiast titanic 2 Jack Dawson czy coś takiego.