Co to za film ten Titanic 2 ?? Bo przed chwilką zobaczyłam go na youtubie i mnie zatkało !!
Tyle tematów o tym "Titanicu 2" mimo, że nie istnieje... ten ktoś kto to zmontował pewnie nawet nie podejrzewał, że zrobi to taką aferę.
Tu jest niby ten zwiastun
http://pl.youtube.com/watch?v=7iOuYkbrx4w
Na jednym z forum było napisane:
,, Film już powstał - premiera w USA zapowiedziana jest na początek Września, więc w Polsce powinien zagościć parę miesięcy później. Film będzie opowiadał o Jacku (w tej roli oczywiście Leonardo DiCaprio) którego naukowcy wyławiają zamarzniętego w bryle lodu. Za pomocą najnowszych technologii, udaje im się przywrócić jego funkcje życiowe. Jednak wielu traktuje go tylko jako materiał do badań, nie zważając na jego uczucia... Jackowi udaje się uciec z laboratorium, nadal pamiętając o miłości jego życia... Gdy dowiaduje się, że Rose, jako ostatnia ocalała z Titanica zginęła ponad 10 lat temu, stara się odnaleźć w zupełnie nowym, nieznanym mu dotąd świecie... Film będzie połączeniem dramatu z filmem akcji. James Cameron jest autorem scenariusza oraz producentem wykonawczym (nadzoruje całą produkcję). Pozostałe informacje utrzymywane są w tajemnicy - dlatego filmu nie ma jeszcze ani na IMDB ani na FilmWeb''
Nie sądze, jednak, by była to prawda (ale jeśli już to film mósiał być nakręcony już dawno, bo leonardo jest w nim jeszcze młodzieńcem.)
W tym niby zwiastunie są sceny z 'Titanica' i ze 'Złap mnie, jeśli potrafisz' na 100%... no i oczywiście jeszcze z jakiś innych filmów w których grał DiCaprio...
Może gdyby Titanic mniej kojarzył się ludziom z tą całą "wielką miłością" tym samym z Leonardo DiCaprio to by się nie nabierali... w ogóle z jakiej racji takie coś (gdyby istniało) miałoby się nazywać 'Titanic 2' skoro z Titanikiem wiele wspólnego by nie miało...
Chyba nie wierzycie ze cos takiego naprawde mogli nakrecic ???
w zwiastunie jest sklejka wielu filmow np:
- Złap mnie jesli potrzafisz
- chlopiecy swiat
- Romeo i julia
- Czlowiek demolka
- Con Air
Wierzyć nie wierzę, ale podziwiam fana który to wykonał:)
Gdyby nie sam pomysł można by pomyśleć, ze to prawdziwy zwiastun.