PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 788560
7,3 84 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic 2

ocenił(a) film na 10

Słyszała że ma być dalszy ciąg Titanica. Podobno będzie o tym że znajdują Jacka Dawsona tylko że zamrożonego w lodzie i go później odmrażają, a z resztą zobaczcie sami:
http://pl.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4

użytkownik usunięty
Vendetta

To źle słyszałaś... Przecież to zlepek filmów, w których zagrał DiCaprio. Zresztą temat o tym już był.

Już gdzieś widziałam takie video. Zmontowali w nim kilka filmów i to nawet takich, w których nie zagrał Leo. Mogłabym się założyć, że użyli też filmu "Con Air - Lot skazańców".

Vendetta

Mam nadzieję, że nie zrobią drugiej części, byłoby niezłe science fiction.

Vendetta

prosze cie jak moga dokrecic 2 czesc?!!

przeciez to byl film na podstawie faktow nie moga se dokrecic 2 czesci czyli wymyslonej bajeczki! bo niby ta kobieta z 1 czesci juz jest stara i nagle wyjada z tym facetem ... :/:/
trzeba troche myslec...

ocenił(a) film na 10
linds20

Żeby się wypowiadać najpierw powinnaś poznać fakty. W pierwszej części "Titanica" Rose zostaje uznana za zaginioną i nigdy nie ujawnia swojej tożsamości, więc skoro odmrożono Jacka to nie wiedział on że Rose wogóle żyje. Stąd wniosek że wątek miłości Jacka i Rose nie mógł być kontynuowany.

ocenił(a) film na 10
Vendetta

buhah dobre <lol2> ale ktos zrobil przeciesz to widac ze to jest pare innych filmow w ktorych gral Dicaprio . Nom ale zapewne na tym filmiQ mogli jeszcze zrobic jego przed slubnym kobiercem jak chajta sie z jej wnoczka <lol2>

ocenił(a) film na 10
Vendetta

To bylby najgorszy film roku !!!Poprostu SZMIRA!!!A ten trailer mimo wszystko udany,gadyby nie scenka z Romea i Julii uwierzylabym w to ze nakreca 2 czesc:D

ocenił(a) film na 10
luthien_11

no ja Was prosze xD chyba sami nie wierzycie w te bzdety..:/:D jak niby maja to nakrecic:O? Wam sie w mozdzkach poprzewracalo???przeciez Rose umarla wiec jak niby to ma byc:O? haha dobre "Titanic 2: pośmiertne życie Rose i Jacka" o lol:D ludzie myslcie logicznie:D buzz dla naiwniakow:*:*:*:*:D:D

Vendetta

Hej, a może milej...? Trudno się dziwić, że Nefertiri uwierzyła w to, że powstaje kontynuacja, bo "trailer" jest zrobiony rewelacyjnie! Sama się nabrałam, dopiero kiedy przypatrzyłam się kilku scenom (tym z "Romeo i Julii" i z "Aviatora") zrozumiałam, że to ściema. Najeżdżać można na to dziecię, które zrobiło w konia fanów "Titanica", bo sama wiem, że nie było mi przyjemnie zdać sobie sprawę, że ktoś ma kosztem mnie ubaw. Zresztą nie byłam i nie jestem jedyna. Zwiastun jest tak doskonale zmontowany, że tylko sam realizator by nie uwierzył, że tworzy film, o którym nie wie. Więc proszę - grzeczniej. Nefertiri prosiła tylko o odpowiedź i można udzielić jej w miły sposób. Wystarczy się postarać... A jeśli męczy was odpowiadanie "znów na ten sam temat" - nikt was nie zmusza do zabierania głosu. Pozdrawiam.

Finding_Neverland

ale jak mozna w to uwierzyc?!!
ja np sie nie nabralam na ten filmik bo np widac od rauz ze jak niby wyciagaja jacka w bryle lodu to sorry to jest tak ta b ryla lodu domontowana na ekran ze az jakby namalowana lol

ocenił(a) film na 8
linds20

bo trzeba być wyjątkowo naiwnym aby nabrać sie na taki trailer :]

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

podobno w Titanic II, Titanic wynurza sie i w odwecie zatapia górę lodową...

ocenił(a) film na 9
Bolo_5

dobre!! hahahahaha:) uśmiałam się setnie!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Vendetta

Przyznaje trailer zrobiony świetnie! Złapałam tam tylko gdzieś moment strzelaniny z "Romea i Julii" i to mnie utwierdziło,że to bujda. Qrcze a już prawie ze mnie idiotkę zrobili - zaczynałam się zastanawiać ;P. Pic na wodę, ale całkiem porządny :D

ocenił(a) film na 7
Vendetta

to jest bardziej wiarygodny filmik :P
http://www.youtube.com/watch?v=f720MNvOeVc

wandering_doe

http://chomikuj.pl/tonyviroos macie ten film

Vendetta

ten kto zmontował ten filmik został nawet pozwany do sądu za używanie innych filmów z dicapriem więc to ściema