7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790156
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Chciałem tylko zwrócić uwagę na to,że ten film dostal 11 oskarow a mimo to tutaj ma tylko 8,2 punktów.Nie wiem czego oczekuje hołota,ktora tak zaniżyła ocenami ten film?Jak widać oceny nie są współmierne do poziomu filmu.Oskary zresztą też.Ten akurat zasłużył na oskary,to jest jasne,ale są wybitne filmy,które nie dostały żadnego oskara.Skandal!

ocenił(a) film na 10
adrian2802

Też tego nie rozumiem,ale to już taka polska mentalność, jak coś ma dobre noty, to w oczy kole i obniżamy

Robert83

A ja nie wiem, dlaczego wy nie rozumiecie, że film może się ludziom nie podobać. Przecież wszystkie dzieła sztuki mają to do siebie, że się jednym podobają, innym - nie, jeszcze innym podchodzą średnio. Dlaczego akurat w przypadku Titanica nawiedziła wielu fanów wróżka z gór i kazała za wszelką cenę wieszczyć piękno dzieła i "nawracać niewiernych"?

ocenił(a) film na 7
adrian2802

Titanic to sprawnie zrealizowane romansidło, ale "L.A. Confidential" to dla mnie o wiele ciekawszy film. Wszystkie zalety produkcji Camerona to zasługa inżynierów, scenografów, kostiumografów etc. Sam Cameron kiepsko poprowadził aktorów, banalność niektórych scen i dialogów razi. Hanson moim zdaniem oferuje o wiele więcej i to jemu dałbym Oscara.

użytkownik usunięty
krzychun

"Titanic" w 100% zasłużył na te wszystkie oskary. To poprostu fenomen w każdym calu. Potwierdza to chodźby fakt, że nie ma ... a przynajmniej ja nie znam człowieka, który by go nie oglądał.

ocenił(a) film na 10

popieram Isaqel :P

użytkownik usunięty
merry_5

Nie wiem co to za debile zanizaja ocene tego filmu. 7,9?! skandal!

ocenił(a) film na 10

wiadomo takie noty tylko na Filmwebie ;D

ocenił(a) film na 10
szkot7

jeszcze 2 tyg temu było 8.5 żal mi tych obniżających gnojów! Kto tak uważa ten niech pisze numerek ja jestem 1!

użytkownik usunięty
szkot7

hehe. A ja 2! ;) Titanic powinien byc w top 100,zdecydowanie. A nie jakis Avatar.

heh, no niech będzie ja 3!

użytkownik usunięty

No cóż, Avatar też jest filmem Camerona ;)

użytkownik usunięty

TAK,ale Avatar moim zdaniem w porownaniu z filmem Titanic to goowno. Titanic to najpiekniejszy film,jaki widzialam. Najpiekniejsza historia o milosci i poswieceniu.

użytkownik usunięty

Ja nie ogladałam, dlatego nie oceniam. Ludzie oceniają po recenzjach albo opiniach kolegów.