Chciałem tylko zwrócić uwagę na to,że ten film dostal 11 oskarow a mimo to tutaj ma tylko 8,2 punktów.Nie wiem czego oczekuje hołota,ktora tak zaniżyła ocenami ten film?Jak widać oceny nie są współmierne do poziomu filmu.Oskary zresztą też.Ten akurat zasłużył na oskary,to jest jasne,ale są wybitne filmy,które nie dostały żadnego oskara.Skandal!
Też tego nie rozumiem,ale to już taka polska mentalność, jak coś ma dobre noty, to w oczy kole i obniżamy
A ja nie wiem, dlaczego wy nie rozumiecie, że film może się ludziom nie podobać. Przecież wszystkie dzieła sztuki mają to do siebie, że się jednym podobają, innym - nie, jeszcze innym podchodzą średnio. Dlaczego akurat w przypadku Titanica nawiedziła wielu fanów wróżka z gór i kazała za wszelką cenę wieszczyć piękno dzieła i "nawracać niewiernych"?
Titanic to sprawnie zrealizowane romansidło, ale "L.A. Confidential" to dla mnie o wiele ciekawszy film. Wszystkie zalety produkcji Camerona to zasługa inżynierów, scenografów, kostiumografów etc. Sam Cameron kiepsko poprowadził aktorów, banalność niektórych scen i dialogów razi. Hanson moim zdaniem oferuje o wiele więcej i to jemu dałbym Oscara.
"Titanic" w 100% zasłużył na te wszystkie oskary. To poprostu fenomen w każdym calu. Potwierdza to chodźby fakt, że nie ma ... a przynajmniej ja nie znam człowieka, który by go nie oglądał.
jeszcze 2 tyg temu było 8.5 żal mi tych obniżających gnojów! Kto tak uważa ten niech pisze numerek ja jestem 1!
hehe. A ja 2! ;) Titanic powinien byc w top 100,zdecydowanie. A nie jakis Avatar.
TAK,ale Avatar moim zdaniem w porownaniu z filmem Titanic to goowno. Titanic to najpiekniejszy film,jaki widzialam. Najpiekniejsza historia o milosci i poswieceniu.