7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790176
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Brak mi słów, którymi chciałbym opisać co czułem oglądając ten hiperwspaniały film mojego ulubionego reżysera. Ale postaram się. Wspaniałe efekty specjalne /uważam, że firma Digital Domain jest mistrzem w dziedzinie efektów/. Niesamowicie piękne zdjęcia /uważam, że Carpenter jest mistrzem zdjęć/, niesamowicie piękna muzyka /mój ulubiony kompozytor/, piękne kostiumy i wiele innych dobrze ocenionych przeze mnie kategorii.

ocenił(a) film na 10
slawekpk

Muzyka wymiata

KMC

Płacze za każdym razem jak to widzę, a raczej rzadko wzruszam się na filmach.

użytkownik usunięty
kasia2210

kasia,wiesz moze gdzie mozna obejrzec film: zatrute pióro?

ocenił(a) film na 10

Ty jesteś za młoda na taki film;)

ocenił(a) film na 10
gabi123

jeśli chodzi o Titanica, to najpiękniejszy film jaki widziałam. Mam kilka ulubionych filmów ale Titanic był, jest i będzie zawsze na pierwszym miejscu:)

użytkownik usunięty
gabi123

Oh,czyzby? :)

gabi123 a skąd niby wiesz że on jest za młoda? znacie się? :P
Zatrute pióro oglądałam raz w tv chyba jak miałam 11 lat czy coś koło tego
Szczerze to mnie ten film jakoś obrzydził...
rumianeslowa możesz go tu ściągnąć http://chomikuj.pl/Polipex/Filmy/Zatrute+Pi*c3*b3ro
tylko musisz założyć konto na chomikuj (za darmo) lecz będziesz miała wtedy zbyt mało transferu więc musiałabyś "dokupić" dodatkowy (na ten tylko film wystarczy wysłać smsa za 2,44 zł)

użytkownik usunięty
nancyyyy

dzieki wielkie. ;)

ocenił(a) film na 10
nancyyyy

można powiedzieć, że się znamy, ale to już dłuższa historia:)

użytkownik usunięty
gabi123

Naprawde? Nie przypominam sobie. Oswiecisz mnie? :)

ocenił(a) film na 10

A Ty dalej swoje, przecież nie znamy się osobiście, ale sama mówiłaś do której klasy idziesz, więc wiem ile możesz mieć lat, bo to o to chodziło jak pisałam ,że jesteś za młoda

użytkownik usunięty
gabi123

No chyba ze tak. ;)