Brak mi słów, którymi chciałbym opisać co czułem oglądając ten hiperwspaniały film mojego ulubionego reżysera. Ale postaram się. Wspaniałe efekty specjalne /uważam, że firma Digital Domain jest mistrzem w dziedzinie efektów/. Niesamowicie piękne zdjęcia /uważam, że Carpenter jest mistrzem zdjęć/, niesamowicie piękna muzyka /mój ulubiony kompozytor/, piękne kostiumy i wiele innych dobrze ocenionych przeze mnie kategorii.
jeśli chodzi o Titanica, to najpiękniejszy film jaki widziałam. Mam kilka ulubionych filmów ale Titanic był, jest i będzie zawsze na pierwszym miejscu:)
gabi123 a skąd niby wiesz że on jest za młoda? znacie się? :P
Zatrute pióro oglądałam raz w tv chyba jak miałam 11 lat czy coś koło tego
Szczerze to mnie ten film jakoś obrzydził...
rumianeslowa możesz go tu ściągnąć http://chomikuj.pl/Polipex/Filmy/Zatrute+Pi*c3*b3ro
tylko musisz założyć konto na chomikuj (za darmo) lecz będziesz miała wtedy zbyt mało transferu więc musiałabyś "dokupić" dodatkowy (na ten tylko film wystarczy wysłać smsa za 2,44 zł)
A Ty dalej swoje, przecież nie znamy się osobiście, ale sama mówiłaś do której klasy idziesz, więc wiem ile możesz mieć lat, bo to o to chodziło jak pisałam ,że jesteś za młoda